Препоръчителни Филми за 2010

2010 беше добра година за почитателите на седмото изкуство. На екран се появиха достатъчно качествени заглавия в различните категории. За феновете имаше добри филми в жанровете фантастика, комедия, филми по комикси или екшъни. За всеки вкус имаше по нещо добре изпипано. Ето ви и списък с филмите, които не бива да пропуснете:

Скот Пилигрим срещу Света – Този филм остана някак си незабелязан от масовата публика. Въпреки че беше добре промотиран генерира слаби приходи. Въпреки че филмът е насочен към почитателите на анимацията и видео игрите, замисълът му е оригинален и добре изпълнен. Актьорите са на високо ниво. Задължителен филм за всеки кинофен, най-малкото за да видите нещо по-различно.

Генезис – филмът на Кристофър Нолан зашемети както критиците, така и кино маниаците и продължава да бъде обсъждан до днешен ден. Добре режисиран и с чудесен актьорски състав, Генезис е блокбастър, който си заслужава да го гледате поне веднъж. Поредната добре изиграна роля от Леонардо диКаприо.

Играта на Играчките 3 – Един перфектен завършек на разказа за играчките. Доста забавен и същевременно сериозен филм, чийто край ще ви просълзи. Понякога трябва да оставин детинщината и да продължим на пред изживявайки живота си. Анимацията трябва да се изгледа, за да видите завършека и да си вземете поуки от патилата на играчките.

Центурион – Историческа сага за легион Римски войници изправили се срещу пълчища варвари. Филмът е задължителен за всички почитатели на кървавите битки в стил 300.

Неудържим – В този екшън Дензъл Уошингтън прави страхотна роля. След като товарен влак пълен с опасни химикали остава без машинист и приближава с висока скорост големия град, двама волеви мъже трябва да дадат всичко от себе си за да спрат неудържимия влак.

Социалната Мрежа – Филмираната история на Facebook е задължителна за гледане. Филмът е добър мотиватор, защото показва как обикновен човек с добра идея и упоритост може да постигне много.

Майка – Корейски трилър който е дело на режисьора създал чудовищният ужас Домакинът. В този филм се набляга на тъмните човешки черти. Една загрижена майка ще направи всичко възможно за да оневини психично болният си син, който е набеден за брутално убийство.

Погребан – Отново уникален филм. Човек е заровен жив и в малкото време което му остава, трябва да съумее да разбере къде е погребан и кой желае неговата смърт. Филмът показва доста обективно днешният свят със всичката му пошлост и егоизъм.

Черен Лебед – Една перфектна Натали Портман, която играе ролята на залязваща балерина, опитваща се да се справи с млада конкурентка, зад която явно стоят тъмни сили.

Гледайте тези online filmi и им се насладете подобаващо. Всеки един от тях си струва гледането.

HTML код на статия

Автор: irgnet


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар