Професионална козметика – история за бръчките и борбата с тях

С нарастването на броя на годините зад гърба ви намалява количеството на колагена в тялото, което кара кожата ви да изглежда мека и отпусната. Съществуват много методи за стягане на кожата, които дерматолозите използват.

Разбира се най-радикалният от тях е козметичната хирургия. За щастие на тези, които искат да избегнат операциите благодарение на напредването на технологиите и многобройните изследвания бяха разработени продукти, благодарение на които всички тези процедури по отстраняване на признаците на старостта могат да се правят и вкъщи.

Тази професионална козметика е създадена на базата на много популярният метод с ботокс инжекции, които отпускат лицевите мускули с цел да се намали рискът от появата на бръчки. Тези кремове имат 24 часово действие и предпазват кожните клетки от стрес. Това се постига благодарение на специалният патентован комплекс от олигопептиди Myoxinol®, който попива в мускулите и предизвиква тяхното приспиване, а това води до спиране появата на механични и биологични бръчки.

Темата за бръчките е една история без край. Докато сте на около 20 години при грижите за кожата на лицето не е нужно да се използват силни кремове, тук е препоръчително само леки гелове, серуми и тоник за почистване и овлажняване. Кожата около очите е най-нежна, затова бъдете внимателни с нея за да не я нараните.

Когато прекрачите тридесетте години трябва да промените начина по който се грижите за кожата си, както и вашата козметика за лице. Това е така, защото нивата на еластин и естроген започват да намаляват. Според някой дерматолози този процес е необратим, но това не означава че идва краят на вашата младост. Благодарение на серията Мултибаланс на Jean d’Arcel, дефицитите могат да бъдат компенсирани чрез използването на фитохормони извлечени от ирис. Тези изофлавони предизвикват синтеза на прогестерон и естроген, имат защитна функция. Продуктите на Мултибаланс са със силно изразен анти-ейджинг ефект. Комбинацията от крем и маска има незабавен резултат, изразяващ се в подобрен лицев профил, освежена кожа с повишена еластичност и редуцирани бръчки.

След като се достигне 40-те признаците на остаряването започват с още по-голяма сила да надвисват над главите ни. Да не мислим за това, има много по-хубави неща за които си заслужава да се мисли. За зрялата кожа, нуждаеща се от подмладяване Jean d’Arcel създаде серията Миратенс. Тя е с много активни съставки, които намаляват микростреса на мускулите на лицето, увеличават регенерацията на клетките и гъвкавостта на кожата, като в същото време имат и лифтинг ефект. Чрез стимулирането на производството на ситрин (протеин на дълголетието) тази серия осигурява незабавен подмладяващ ефект и надеждна защита върху кожата.

 

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Професионална козметика - история за бръчките и борбата с тях, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар