Професионална козметика и здравословен начин на живот – най-добрият път към младежкият вид

Инжекциите с ботокс и козметичните операции ви плашат? Е, не се тревожете има много други начини за да подобрите вида си и да изглеждате по-млади. Всички деца си мечтаят да пораснат възможно най-бързо, но през погледа на годините сме сигурни, че това не е нещо за което си заслужава да се мечтае. Още след 25-ата годишнина започват да се показват белезите на старостта. Кожата ни става по-суха, появяват се първите фини линии, които са предвестник на бръчките, бавно но сигурно започваме да трупаме килограми… Това е доста стряскащо и всеки от нас започва да търси начини за връщане на годините (не в буквален смисъл). С правилните грижи можете да сте сигурни, че ще успеете да постигнете това. Определено хирургическата намеса и пластичните операции имат добър ефект, но те са опасни от където и да се погледнат и имат доста странични ефекти, като не са редки и случаите на незадоволителен резултат.

Какви са другите ни опции? За бляскава, гладка и красива кожа могат да ни помогнат честите физически упражнения, професионална козметика и здравословен начин на живот. Нека ги разгледаме по-подробно:

Козметика за лицетя включва продукти, които са истинско щастие че съществуват (особено за жените). Да, има и продукти против стареенето за мъже, но нежната половина от човечеството е доста по-облагодетелствана заради гримовете, фон дьо тена, гланцовете, червилата, коректорите и всички останали. Жените имат предимството, че с помощта на гримовете могат да прикрият бръчките без никакви проблеми. Трансформацията е толкова впечатляваща, че те се превръщат в поне 10 години по-млади жени само с едно нанасяне. Анти-ейджинг продуктите също вършат чудеса, като ефектът при тях е доста по-забележим и дълготраен.

Храна – това е най-добрият начин да задържим постигнатото с козметиката. Начинът ни на хранене оказва огромен ефект върху нас. Вредните храни (пържените и мазните) правят кожата да изглежда без блясък, изморена и по-стара. Затова трябва да се консумира здравословна и добре балансирана откъм хранителни вещества храна. Храните съдържащи антиоксиданти са силно препоръчителни, защото помагат за подмладяването на кожата, а пиенето на много вода е задължително.

Начин на живот – влияе директно върху вида ви. Пушенето, пиенето и обездвижването са най-големият бич на човешкото здраве. Стойте далеч от тези пороци за да запазите младежкият си вид по-дълго. С остаряването костите ни стават по-чупливи, но редовните тренировки в комбинация с продължителното ходене пеш подобряват здравината им и повишават мускулният тонус. Така и клетките успяват да се възстановят по-бързо, като по този начин си спестявате образуването на бръчки.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар