Радио N-JOY стана на 5

Едно от най-популярните радиа в България – Радио N-JOY стана на 5 години на 1-ви Юни – денят на детето. Над 400 лоялни фена на радиостанцията се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във “Веселата градинка на радио N-JOY”, която се намира в Южният парк на София.

Всички гости се забавляваха с водещите Генчо и Нейа, а рождениците от радио N-JOY бяха подсигурили доста лакомства и игри за най-младите си фенове които празнуваха и деня на детето. От своя страна децата от вокална група “Смехоранчета” поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички гости на тържеството с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионални танцьори даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива имаше много.

През целият месец Юни, N-JOY ще продължава да чества своят рожден ден в ефира си. Слушателите ще се забавляват със известни гости в предаването “Инспектор N-JOY”. Гости на “инспектора” вече бяха Гена Трайкова, Асен Блатечки и любимия метеоролог на БТВ – Емил Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в медията и слушателите и по случаи рожденият ден. От радио N-JOY обещават още много бележити гости през месец Юни.  Един от слушателите на радио N-JOY ще спечели награда – екскурзия за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а междувременно през другите дни от месеца всеки слушател ще има възможността да спечели малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY за момента е най-голямата радиоверига в България. За момента, радиото се излъчва посредством радиоразпръскване в дванадесет областни града, както и в близките до тях по-малки населени места. Радио N-JOY покрива над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. Освен това, всяко лице което няма възможност да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за радио онлайн.  Радио N-JOY печели слушателите си с голямото количество игри и любимата на много хора музика. В лице на медията се е превърнала радиоиграта с “Инспектор N-JOY”, за която са чували и малки и големи. В радиото се е приютил и един от най-известните наши рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутришно предаване – “Спенс и сутрешният екипаж”.

 

HTML код на статия

Автор: chokoevsubmit


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар