Созопол – една паметна и оставаща в сърцето почивка

Красивият български град Созопол е разположен на 35 км. южно от летище Бургас и е един от най-впечатляващите намиращи се по южното ни черноморие градове. Градът географски е поставен в най-крайната южна точка на Бургаския полуостров.
През лятото градът е предпочитан дестинация за доста туристи, които идват от цял свят. Созопол е разделен на две части – стара и нова. Разкарвайки се из старата част, която също така беше обявена за резерват- археологичен и архитектурен може да уловите невероятната атмосфера на града с всичките 180 стари дървени къщи.
По време на летния сезон активността в града е неизмерима и имате реален удобен случай да се срещнете и реализирате нови запознанства с различни и интересни хора.
Плажовете на двата града сa просторни, а освен това предлагат доста- уиндсърф, шезлонги, водно колело, каране на джет и др.
За любителите на рибата и рибните деликатеси значителна част автентични ресторанти ”поставени” по плажната алея в новия град предоставят голямо разнообразие от храна от този вид да удовлетворяват дори най-взискателните вкусове.
Следващ атракцион, които може да преживеете с любимия човек е на файтон возене. Също така имате шанса да изживеете едно невероятно пътуване с корабче. Това има вероятност да с две авантюристични и ексцентрични събития за вас и идеален начин да изживеете нови и авантюристични емоции.
Характерно нещо за феновете на риболова е, че могат да се насладят на своето хоби на пристанището в в старта част на Созопол.
Когато търсите дестинация за вашата почивка на море, значителна част от посочените предимства в статията могат да Ви помогнат да изберете Созопол за жадуваната от вас лятна почивка. Дори и да има вероятност да нямате да отделите много време за една почивка на море пак може да се изживее един, защо не повече от един уикенда там.
Настаняването си може да направите в един от многото хотели в Созопол, и да прекарате една страхотна почивка на море. Защо пък тя да не е само на метри от морето, ако изберете хотел на брега?

HTML код на статия

Автор: andi186


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар