Спа процедури от Splendid Day Spa club

Въпреки че спа е сравнително нов феномен, клиентите вече добре разбират и усещат необходимостта да посещават спа центрове и изискванията им по отношение на професионализма и подходящата атмосфера непрекъснато нарастват. Все повече хора осъзнават, че редовните процедури в спа центъра, наред с физическите упражнения и здравословното хранене са безценна инвестиция в тяхното здраве и благополучие.

“Splendid day Spa club” отвори врати през януари 2007 година. Вече няколко години се утвърждава като елитно място за спа в София, където стресираният съвременен човек може да забрави ежедневните си грижи, да релаксира и да се погрижи за своята перфектна визия. В спа центъра ще Ви посрещнат вежливо и усмихнато и с професионализъм ще ви въведат в света на красотата и релакса.

За почитателите на спа масажите ще се погрижи екип от специално обучени кинезитерапевти, които Ви предлагат да изберете между, анти-стрес масаж, релаксиращ арома масаж, Аюрведа, рефлексотерапия, масаж с топли вулканични камъни, тайландски масаж, ломи-ломи, морска холистична терапия със затоплени билкови торбички и много други.

В “Splendid day Spa club” имате възможността да се насладите на спа терапиите за лице и тяло на световноизвестните френски професионални спа козметични марки
Yon-Ka и Phytomer.
Yon-Ka – пионер в ароматерапията, (създадена в далечната 1954г.) предлага изключително натурални продукти, съчетаващи ароматни етерични масла, растителни екстракти и плодови киселини.
Phytomer е таласотерапевтична козметика, която пренася най-доброто от морския свят- източник на живот, енергия, баланс и благоденствие в модерната козметология.
Богатото меню на спа центъра предлага пълна гама терапии за лице и тяло- от дълбоко почистване, възстановяване, хидратация, регенериране, изглаждане на бръчките и лифтинг за лице до отслабващи, антицелулитни и стягащи терапии за тяло.

Наред с богатия избор от актуални  козметични терапии в “Splendid day Spa club” може да се отдадете на възстановителната, релаксираща или тонизираща сила на водата в професионалната хидромасажна вана Massor за подводен душов масаж с 300 водни и въздушни джета, 9 самостоятелни програми, както и fibrе optic система за  хромотерапия с добавени ароматни масла и соли Kneipp.

В Splendid spa ще откриете и най-съвременните апаратни технологии – Е- light фотоепилация и фотоподмладяване, неинвазивна липосукция, безиглена мезотерапия, които се отличават с ефективни резултати  и безболезнено приложение.

В спа центъра се  предлагат и подаръчни сертификати с които може да направите незабравим подарък на Ваши близки, приятели или колеги.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар