Таблет INSTYLE PAD HI10 – ново поколение комуникации

Изключително лек и интуитивен дизайн. Мощен 1 GHz процесор с голям 10 инчов висококачествен сензорен екран. С вграден Wi-Fi модул, GPS за навигация и батерия с дълъг живот. Това са само част от функциите, който Ви предлага Таблет iNStyle PAD Hi10.
Уникален дизайн
Лек и удобен за работа. Корпус изработен от специални полимери устойчиви на надраскване. Дебелината на таблета е само 10 мм. Размерите му 270 мм ширина и 170 мм височина.
Екран
iNStyle Hi10 разполага с 10.1 инчов екран с висока резолюция 1024х600. Осигурява кристален образ наситен с цветове.
Докоснете екрана, за да се насладите на Full HD качество
iNStyle PAD Hi10 поддържа възпроизвеждане на видео във Full HD (1080P) формат. С него ще се наслаждавате на висококачествено видео по-всяко време където и да сте. Таблета има и HDMI видео изход и може да бъде лесно свързан към домашния Ви телевизор.
Поддържа няколко варианта за свързаност
Това Ви позволява лесно да сърфирате в Интернет. Таблета iNStyle Hi10 има вграден високоскоростен Wi-Fi модул, поддържа 3G с допълнително устройство и разполага със стандартна LAN карта за свързване в локална или ADSL мрежа.
Подходящ за използване като домашен компютър
Със своя мощен 1 GHz IMAPx220 процесор, 2 мегапикселова вградена камера, уникална виртуална клавиатура, е-mail клиент и чат програми не е необходимо да имате домашен компютър.
Хиляди безплатни приложения
Операционната система Android позволява лесно теглене и инсталиране на хиляди безплатни приложения от специалния сайт на Android Market като чат клиенти, 3D игри, офис приложения и много други.
Навигационна система за вашия автомобил
iNStyle Hi10 е с вграден GPS с вътрешна антена и куплунг за свързване и на външна антена. Необходимо е само да вкарате TF карта с памет с навигационен софтуер поддържащ Android и таблета се превръща в мощна навигационна система.
Гравитационен сензор
Таблета Hi10 има вграден гравитационен сензор. Разпознаващ как държите таблета, вертикално или хоризонтално настройвайки екрана в посоката, която го гледате.
Външна памет
Два слота за външни карти с памет до 32 GB.
Full HD медия плеър
Таблета Hi10 може да възпроизвежда видео в HD формат до 1080P. Поддържа 13 видео формата, 9 аудио и 5 снимкови формата. HDMI висококачествен ТВ изход
2.1 Мегапиксела вградена камера
Може да бъде използвана като фотоапарат и видео камера с възможност за запис на над 200 снимки или 4 часа видео. Лесно превключване между режим на снимане и запис на видео.
iNStyle PAD Hi10 осигурява четири различни начина за интернет свързаност посредством Wi-Fi, 3G (опция с външно у-во), LAN и ADSL.
Високоскоростен Wi-Fi модул
Осигурява бърза и сигурна интернет връзка където и да сте в обхват на безплатен интернет.
Кабелна LAN мрежа
Таблета Hi10 има стандартна LAN карта за достъп до интернет.
GPS навигиране
iNStyle Hi10 таблет разполага с граден GPS и вътрешна GPS антена. Има възможност за инсталиране на допълнителен софтуер различен от Google Maps за офлайн навигиране. Ако сте в автомобил може да включите външна GPS антена за осигуряване на по-добър сигнал. Външната антена е включена в комплекта.
GPS гласова навигация
Таблета има вградени високоговорители и ако софтуера Ви поддържа гласово навигиране може да го използвате без проблем.
Google Map
Постоянен достъп до подробната карта на Google и позиционирането Ви на нея.
3D игри и управление чрез гравитационния сензор
iNStyle Hi10 лесно се превръща в забавна игрова конзола. Може да сваляте неограничено количество игри от Android Market разработени за управление чрез гравитационния сензор.
Таблета поддържа Open GL и разполага с 3D ускорител.
Е-четец на книги и PDF-и
Вграден софтуер наподобяващ истинска книга ще ви позволи да четете лесно любимите си произведения, като дори ще може да разгръщате виртуалните страници на книгата си.
Android Market
Трябва само да си регистрирате акаунт и ще може да се възползвате от хилядите налични в сайта приложения.
Skype
Интегриран Skype за разговори с близки и приятели по-всяко време.
Office приложения
Инсталирани приложения за създаване/разглеждане/редактиране на текстови файлове, електронни таблици и презентации.
Клавиатура
Удобна виртуална клавиатура на български език.
Батерия
Hi10 има вградена мощна 3800 mAh батерия осигуряваща от 3 до 4 часа работа на таблет.
Операционна система
Таблетът е с инсталирана Android 2.1 операционна система с включен лиценз и код за регистрация на операционната система позволяващ актуализацията й.
Процесор (CPU)
Процесора IMAPx200 се базира на ARM11™ ядро. Фамилията процесори ARM11™ са с много ниска консумация на енергия и осигуряват бързодействие до 1 GHz Процесорите от този клас се използват в много мултимедийни устройства и телефони. Имат вграден аудио-видео хардуерен ускорител.

Изключително лек и интуитивен дизайн. Мощен 1 GHz процесор с голям 10 инчов висококачествен сензорен екран. С вграден Wi-Fi модул, GPS за навигация и батерия с дълъг живот. Това са само част от функциите, който Ви предлага Таблет iNStyle PAD Hi10.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ: www.instylestock.com

HTML код на статия

Автор: InStyle Players


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар