Тихият враг в спалнята

Пълноценният сън не просто ни зарежда със сили и енергия, той ни предпазва от редица болести, укрепва здравето ни и повишава качеството ни на живот. От своя страна липсата на сън прави точно обратното – влошава здравето и става предпоставка за много психични и здравни проблеми. Хората, които спят прекалено малко, обикновено са раздразнителни, сприхави, нервни и заядливи. Не можем да подминем и индивидуалните нужди от сън на всеки един човек, защото някои хора се наспиват за 5,6 часа, а други спят непробудно 10 часа. Лекарите са единодушни, че много болести се провокират не само нецелесъобразния начин на живот, но и от безсънието, защото често пълноценната почивка е най-доброто лекарство и профилактика за добро здраве. Тихият враг в спалнята се оказва не друг, ами вашият матрак. Неподходящите матраци могат да съсипят здравето ви, правилната ви стойка, да провокират заболявания на опорно-двигателния апарат, да причинят изкривяване особено сред подрастващите и да убият желанието ви за секс. Факт – любовните ласки изискват удобство, а него няма как да получите от един твърд, некомфортен и деформиран матрак. Не пренебрегвайте този факт, ако искате да се радвате на пълноценни сексуални контакти, здрав сън и отмора. Може би си мислите, че да изберете подходящ матрак е фасулска работа, ще останете много изненадани, когато се сблъскате с голямото разнообразие от матраци и цени. За да се спрете на модел, който е идеален за вашето телосложение, навици и потребности трябва добре да се запознаете с особеностите, изработката, качеството на използваните материи за облицовка. Не правете прибързани покупки на този така важен за здравето ви детайл от спалнята, защото това е решение, което взимате веднъж на 10 години, а може би и на повече. Пробвайте, питайте, информирайте се, четете отзиви от доволни и недоволни клиенти, но не се предоверявайте, защото удобството за един е неудобство за друг.

Пълноценният сън е в пряка зависимост от качествените матраци и възглавници, поддържането на подходяща температура и влажност в помещението за сън също е от определящо значение. Рутината и ежедневните ритуали ще ви помогнат в борбата с безсънието, отпускащо действа и чаша топло мляко с малко мед. Само не прекалявайте с “лошите” въглехидрати преди сън, макар медиците да ги препоръчват на хората страдащи от системно недоспиване, те могат да увеличат неусетно теглото ви и да ви създадат здравословни проблеми. Избирайте матраци от високо качество и от производители, които вече са се утвърдили на пазара. Не се ръководете само от цената, защото ако разхвърляте цената на времето през което ще използвате дадената покупка, ще установите, че тази инвестиция определено си заслужава вложените средства.

HTML код на статия

Автор: netreklama


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

5 коментара по “Тихият враг в спалнята”

 1. Petko Dimoff каза:

  Хей това се казва статия.
  Тихия враг дебне дори и в спалнята, а да не говорим за Интернет.
  Ето един безплатен подарък от мен – книга за копирайтинг
  http://postvai.com/copywriting/znanie-11541.html

 2. Error: Неуспешно създаване на директория wp-content/uploads/2021/10. Имате ли право да пишете в родителската ѝ директория? netreklama каза:

  Аз чакам да ми я изпратиш в WORD;)

 3. Error: Неуспешно създаване на директория wp-content/uploads/2021/10. Имате ли право да пишете в родителската ѝ директория? netreklama каза:

  Книгата е страхотна! Препоръчвам.

 4. ivo каза:

  Ае матраците не знам, обаче на твърда възглавница е голем зор…където и да е.

 5. Error: Неуспешно създаване на директория wp-content/uploads/2021/10. Имате ли право да пишете в родителската ѝ директория? Anelia каза:

  “Факт – любовните ласки изискват удобство”
  Точно !

Напиши коментар