Фолиата на LLumar са една добра инвестиция

Производителят на фолио LLumar е американската компания Solutia Performance Inc., която разполага с над 70000 кв.м производствени площи в заводите си в Мартинсвил в САЩ и Великобритания.Компанията е единствената, която може да предложи затворен цикъл на производството т.е. от създаването на полиестера, което е типична работа за химическите компании, до слепването на различните слоеве на фолиото и пакетирането им. Освен, че е единствената такава компания в света – Solutia Performance Inc. предлага и най-модерното автомобилно фолио, което не изисква усилия за монтаж, а тонираният с фолио LLumar автомобил изглежда забележително.

Едно тониране на вашият автомобил освен обаче по-добър външен вид ви предоставя и uv зашита и слънчева защита, също така редуцира почти до нула отблясъците, които много често разсейват шофьорите докато шофират и са причина за множеството катастрофи по пътищата. При това всички, фолиа за прозорци на LLumar не причиняват смущения в радиосигналите излъчвани във и към колата, което много фолиа не притежават.Това е нещо, което евтините фолиа за стъкло на притежават. Авто фолио LLumar се състои от 5 до 7 слоя всеки, от които изпълнява някаква функция водеща до високото качество на продукта на американската фирма производител на фолио. Ние предлагаме самозалепващо фолио, а автомобилното ни фолио е термосвиваемо.

Освен, че  LLumar фолиа могат драстично да променят вида на вашия автомобил или на вашата сграда, те се и една прекрасна инвестиция, която има уникалната способност да се самоизплати за отрицателно време.Най-ефективните ни сградни фолиа могат да изплатят парите вложени в тях за по-малко от три години. Едно изследване показва, че една средно голяма сграда може да намали енергийните си разходи за климатик с 14000 евро на сезон (май-септември), а същевременно тя увеличава разходите си за отопление през зимата само с 2000 евро поради наличието на фолио за стъкло.Тази груба сметка показва ефективността на продуктите с марка LLumar. Нашите фолиа са максимално лесни за поставяне. Всяко фолио на нашата компания притежава слой против надраскване и е много устойчиво на атмосферните условия. Поради това те притежават гаранция над 10 години, а това е нещо много важно за вас.

В днешно време слънчевите лъчи стават все по-вредни, което създава необходимост от фолиото за стъкло. LLumar се опитва всеки ден да създаде такова фолио, което да пречи за причиняването на различни болести, като рак на кожата. Ние се опитваме да направим, така че избелелите мебели и тапицерии да не са проблем, за който да мислите и въпреки, че няма фолио за стъкло, което да предпазва на 100% от uv лъчите.Фолиата ни предоставят от 95% до 99.9% uv защита, отлагаща  избеляването във времето. Фолиото за стъкло плюс това е много лесно за премахване в случай, че не сте достатъчно доволни или смятате, че то вече не ви върши работа.

HTML код на статия

Автор: LLumar


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Фолиата на LLumar са една добра инвестиция, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар