Хотел “Августа Траяна” Старозагорски минерални бани – безценното спокойствие

Основният фактор за натрупването на психическо напрежение и стрес в хората, несъмнено е диминамичният начин на живот, който всеки един от нас води. За да се предпазим за напред от здравословни проблеми, причинени от негативната енергия, е добре да се намерят методи за релаксация и психическо разтоварване. Някои хора търсят утеха в консумацията на алкохол в задимените и шумни нощтни заведения, но те също крият риск за здравето. Все още най- ефикасното решение си остава почивката сред природата. Изключително богата, както на културно-исторически забележителности, така и на природни такива, можем спокойно да кажем че България една от атрактивните туристически дестинации в Югоизточна Европа. Множеството курорти разположени на територията на нашата държава, предлагат различни видове туризъм – морски, планински, културно-познавателен, балнеоложки и други. Старозагорски минерални бани е едно от онези места, в които може да се намери от всичко по малко.

Национален балнеолечебен комплекс Старозагорски минерални бани се намира на около 10 км. от град Стара Загора, в полите на Сърнена Средна гора. Благоприятният климат, свежият въздух, красивата растителност, както и минералните изворни води с температура на водата около 40-45° С, създават чудесни условия за отдих и отмора. Запалените туристи могат да посетят и различните забележителности като местността „Богородична стъпка“, наподобяваща стъпка оставена от жена. Според легендите именно Богородица е оставила своя отпечатък. Това място се счита за лечебно и свято, за това там е построен и параклис. В местността може да се видят още и двата жертвени олтара останали от времето на траките и древноримска баня открита по време на разкопки.

Хотел „Августа Траяна“

Ако искате да си починете сред автентична горска атмосфера и да се отдадете на ваканция сред природата, тогава посетете хотелски комплекс „Августа Траяна“. Там можете да се насладите на така желаната тишина и уединение, които отличава комплекса от повечето хотели в Стара Загора и околността. Вековният боров масив обграждащ хотелския комплекс, даряващ гости с чист въздух и безценна енергия от природата, се грижи за Вашето пълно спокойствие. Комплекс „Августа Траяна“ разполага с леглова база състояща се от 4 апартамента, 3 тройни и 14 двойни стаи с отлично обзавеждане, с телевизор и кабелна телевизия, както и с тераси предлагащи неповторима гледка към ландшафта на Сърнена Средна гора. Ресторантът към хотела ще Ви поглези с всички вкусотии, които предлага. Ястия приготвени по традиционно български рецепти на атрактивни цени. Капацитета му е 75 места, което го прави подходящ както семейни празнества, така и за фирмени мероприятия.

Всичко това прави хотела в Старозагорски минерални бани – „Августа Траяна“ подходящо решение за Вас или Вашето семейство. Един приятен уикенд или ваканция сред природата – елате и се убедете сами!

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 1.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Хотел "Августа Траяна" Старозагорски минерални бани - безценното спокойствие, 1.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар