“Цветен Свят” – доставка на цветя и букети

Искате да зарадвате любимия човек, но не знаете как? Изненадайте го с един мил жест, какъвто е доставката на букети и цветя. В днешно време почти всичко става по интернет. Електронен магазин “Цветен Свят” Ви предлага възможността да поръчате уникално аранжиран букет, изящно украсени саксийни растения или кошници пълни със свежи и ароматни цветя. Нека Ви помогна при вземането на решение като Ви насоча към един от най-предпочитаните от жените подарък. Едно красиво цвете е много добър избор, а още по-добре би било ако е в саксия, защото така много по-дълго време ще му се радват. При доставката на цвете каквото е орхидеята едва ли има жена, която не би се разтопила от задоволство щом го получи като подарък. Те са много красиви цветя, които цъфтят целогодишно, а цвета им е дълготраен. Много хора са на мнение, че отглеждането на орхидея е трудно и дори мисия невъзможно в стайни условия, но това далеч не е така. Тези красиви цветя могат да виреят на всякакъв климат с изключение разбира се на места къде е вечно студено или пък е много горещо. В естествена среда можете да видите над 25 000 видове орхидеи, а днес изкуствено създадените сортове са двойно повече. Именно поради голямото разнообразие на тези цветя, някои видове могат спокойно да се отглеждат в домашни условия, разбира се ако им се отдели нужното внимание. Ето няколко съвета как да отгледате вашето красиво цвете:

Както при всяко друго растение и при орхидеята слънцето е от изключителна важност, за да се чувства добре и да расте. Трябва да бъдат поставени на светлина, но не пряко на слънчевите лъчи. Препоръчително е зимата температурата в стаята да не пада под 15-16 градуса, но и да не надвишава 30 градуса.

Специфичното при тях е, че се отглеждат в прозрачни саксии в специална почва, която можете да си набавите от всеки цветарски магазин. В почвата на орхидеите преобладават мъховете и натрошени борови кори, които не задържат вода и по този начин по-лесно се отцежда. Добре е почвата да бъде, влажна, но не прекалявайте. Засушаването може да се отрази зле на орхидеята, но преповиването е пагубно, понеже корените загниват.

В цветарските магазини можете да откриете богат избор от орхидеи в различни цветове – бели, лилави, кремави, розови, с два или три цвята. Цъфтят през цялата година и нямат период на покой. Едно цъфтене продължава с месеци, докато падне и последния цвят. След като цвета е прецъфтял е добре да се изреже.

Не се колебайте, орхидеята е един приказен подарък, на които няма жена, която да остане безразлична. Поръчайте доставка на цветя от електронен магазин “Цветен Свят” и подарете на любимия човек, мигове изпълнени с радост и усмивки.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар