Подаръци за Него

Не само по Коледа,  но най-вече в този прекрасен момент, човек се сеща за близките си и как да ги зарадва. Подаръкът е повече от материален жест. Чрез подаръците човек споделя приятни емоции и показва, че хората, за които е отделил време и средства, са значими за него.  По мое мнение мъжете по-малко се досещат за този скрит контекст, но не пречи да опитате да покажете уважение.

Ако се чудите какво да поднесете като подарък на любимия човек, то може да го изненадате  с романтична почивка, организирана от Вас и с помощта на Селектор Офети. В сайта, който събира всички изгодни оферти за колективно пазаруване, ще намерите разнообразни оферти за реални намаления до 85% от стойността на продуктите и услугите.

В категорията „Туризъм и почивки” намирате всеки ден различни оферти за Коледни и Новогодишни екскурзии и почивки. Цените са много изгодни, защото по този начин хотелите и туроператорите правят реклама и пускат оферти за почивки под пазарните цени. С това се цели клиентите и гостите на хотелите да са доволни и пак да се върнат. В тази връзка, не се притеснявайте да разледате и проучите добре предлаганите оферти и да изберете най-подходящия пакет за себе си и близките хора. Предлагат се атрактивни пакети, които освен нощувка, включват вечеря с бутилка ботиково вино и спа пакет в съответния комплекс. За всички актуални оферти за колективно пазаруване може да се информирате от Селектор Оферти и да изберете оптимално най-добрата оферта цена-качество-услуги.

Друг прекрасен коледен подарък са стилните и елегантни сувенири, които се предлагат. В категория “Подаръци и продукти” ще намерите  маркови часовници,  поставка за вина, комплект за вино и други интересни оферти.  Според скорошна статистика в една медия, десетте най-желани подаръци за мъже са:

  1. Мобилен телефон (андроид или друга джаджа)
  2. Портмоне
  3. Ръчен часовник
  4. Джи Пи Ес (навигационна) система
  5. Швейцарско ножче
  6. Почивка/ екскурзия
  7. Луксозно  бельо (дали не за Нея?)
  8. Маркова риза или колан
  9. Парфюм
  10. Спортна стока (въдица, сноуборд, колело)
Мъжете си падат по различни техники и джаджи, така че не се спирайте на нещо, което само Вие харесвате и само, за да отбиете номера.  Най-подходящият подарък  не е най-евтиният, но в същото време не е нужно да похарчите камара пари, за да изберете най-доброто за Вашия човек. Дайте си достатъчно време, за да прeгледате всички оферти от сайтове за колективно пазаруване  за подаръци и почивки.

След тези кратки и практични идеи за перфектен подарък за мъж, се надявам, че човекът до вас ще отвърне със същото и ще споделите още много приятни емоции заедно.

HTML код на статия

Автор: aradia


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

1 коментар по “Подаръци за Него”

  1. Часовник каза:

    Може би часовниците са едни от най-желаните подаръци, въпреки суеверията и вярванията, че часовниците за подарък носят раздяла.

Напиши коментар