Радио онлайн, докато сърфирате в Интернет

Музиката е неизменна част от живота на съвременния човек. Някои предпочитат хард елементите, други намират утеха в мелодични балади, а трети са луди по балканските ритми. Но без значение е кой хит води световните класации. Най-добрата класация е тази, която вие правите сами за себе си в зависимост от собствените си влечения и интереси. Феноменален “дует” на музиката с навлезлия с бясна скорост в живота ни Интернет дава уникалната възможност да слушате любимите си песни само с няколко кликвания.

Радиостанции БГ (RadiosBG.com) – вашият шанс да се потопите в необятния свят на музиката чрез радио онлайн, докато сърфирате в Интернет. Разнообразна палитра от звуци и стилове в нaшето онлайн радио ви помага да намерите това, което търсите. За любителите на българската музика се грижи БГ Радио. Радио ФМ+ и Радио 1 – “класическите хитове” ви поднасят неумиращите евъргрийни. Можете да слушате неограничено музика напълно безплатно, без да се налага да губите време, търпение и нерви, сваляйки музика. Онлайн радиото е добра възможност да се разтоварите и дори да преоткриете себе си през призмата на музиката.

За да използвате безпроблемно онлайн радиото, трябва да следвате няколко прости стъпки:

-използвайте последните версии на уеб браузърите;

-доверете се на универсалния плеър Winamp.

Ако вече нямате никакви съмнения, че Радиостанции БГ ви предлагат качествено слушане на радио онлайн, не губете време! Впуснете се във виртуално търсене на вашето радио!

Медиите в наше време са толкова важни че не било възможно да живеем без да слушане радио или гледаме телевизия.

През 1994 година за първи път се извърша разпространение на радио онлайн, а WXYC (89.3 FM в Чапел Хил) стана първата радио станция която обяви онлайн излъчване.

Статистически в последните 5 години радио онлайн каналите в България отчитат голямо повишение в броя на слушателите , което се дължи на редица фактори и закономерности.

От 2000-та година насам голяма част от онлайн радио станциите значително подобриха качеството на звука. Днес повечето радиостанции предлагат стрийм между 64 и 128 kbit/s и осигуряват аудио звук, близък до този от CD.

Какво е необходимо за да се слуша радио онлайн през Интернет?

За някой от радиостанциите  е необходимо да притежавате браузър който поддържа HTML5 стандарт, другата възможност е да използвате универсалния безплатен плеър на Winamp, и не на последно място бавната връзка също е фактор за безпроблемното слушане.

В най-скоро време Radiosbg.com предвижда да представи и мобилна версия на сайта за мобилни устройсва .И така без да притежавате радио приемник вие имате достъп до актуална информация и класически музикални хитове.

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар