Топ цени на машини за бетон и компактиране

Топ цени на машини за бетон и компактиране



В България има много малки и големи фирми, както и частни лица, които се занимават със строителство. Независимо от развитието, заангажираността  и успеха дори най-големите компании винаги имат непредвидени дейности по строителния обект или технически неизправности по машините. В голяма част от случаите те изпозват услугите на по-малки фирми, които да им бъдат подизпълнители. Не винаги те имат всичката необходима механизация и постоянна възможност за отделянето на бюджет за закупуването на такава.
Мислейки за това,  Рентекс ЕООД е специализирана компания за отдаването на строителна техника и оборудване под наем. Фирмата е лидер на българския пазар и разполага с голямо разнообразие от машини и оборудване. Цените за под наем на техниката са антикризистни и са свързани с големи отстъпки при наемането за дълъг период. Всяка седмица има промоционални цени на строителна механизация. Ежемесечно фирмата допълва своята гама от машини и оборудване, за да е в състояние да покрие всякакъв тип нужди на своите клиенти – настоящи и бъдещи.
Рентекс отдава под наем строителна  механизация за бетон и компактиране – пердашки , вибратори за бетон, виброплочи, реверсивни виброплочи, трамбовки, пачи-крак, хиликоптер за бетон, миксер за бетон, валяк, единичен вибромастар, двоен вибромастар и други.
Ако не сте достатъчно информиран и не знаете каква точно машина Ви трябва, фирмата има екип от специалисти, които да Ви дадат съвет и препоръки, както и да Ви насочат към наемането на правилната техника.
Нека сега да Ви запозная накратко с приложението на някои от изброените по-горе машини, ако не сте наясно..
Пердашка – използва се за заравняването и пердашенето на големи площи с налят бетон.
Вибромастар – заглажда и изравнява неравностите върху бетона.
Миксер за бетон –  най-бързия и лесен начин да разбъркате бетона, когато става въпрос за бетонирането на малки площи
Вибратор за бетон – ползва се за изкарването на въздушните мехури на повърхността на бетоновите изливки. Това спомага за заздравяването на бетона след изсъхване.
Виброплочи и трамбовки – тяхното предназначение е за натъпкването и подравняването на земя, чакъл, асфалт, склана маса и други ронливи изделия. Те са най-доброто решение при липса на разнообразие на друга механизация. Има реверсивни виброплочи и виброплочи с преден ход.
След като Ви запознах с малка част от леката строителна техника за бетон и компактиране, Вие може да не се притеснявате когато Вашите машини се повредят или не разполагате с необходимите. Винаги може да се свържете с фирма Рентекс и да разрешите проблемите, които за никого не са приятни, но са неизбежна част от ежедневието.

Източник: http://rentex.bg/blog/

HTML код на статия

Автор: rentex


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар