Уникални идеи за подаръци за туристи

Ако търсите идея какво да подарите на ваш приятел или познат, който е запален турист, то тогава това може да се окаже нелесна задача. За това ви предлагаме няколко уникални идеи, от които можете да се възползвате.

Трябва да признаем, че купуването на подаръци свързани с почивката ни е наистина трудна задача. Що се отнася до това, никой не знае дали подаръкът ще се окаже попадение в десятката или просто несполучлив опит. Ако обаче търсите нещо, което да подарите на турист ентусиаст, вашата задача ще бъде много по-лесна, ако се възползвате от някои от нашите предложения.

Въпреки относителната простота на туризма като действие, има много неща, които могат да послужат като подарък, ако искате да направите такъв на някой запален турист. Ето няколко, които може да са наистина много добро попадение.

1. Туристически щеки – туристите обикновено отиват или се връщат от някъде. Без значение каква е посоката, те обикновено мъкнат тежка раница на гърба си. Туристическите щеки са много популярни сред туристите, защото те им позволяват да използват ръцете си за поемане на част от товара. Сещайте се за нещо като Гандалф от Господаря на пръстена, но с раница на гърба и по-малка брада! ) Добри марки предлагащи качествени туристически щеки са Black Diamond и Leki, но има и по-изгодни и без компромис в качеството щеки на други производители като Zajo и Scott.

2. GPS устройство – да, дори туризмът вече използва последните технологии. Кой би го помислил преди време Цифровите GPS устройства са истински феномен и са много популярни сред туристите. Те използват тези устройства, за да се уверят, че са точно там, където предполагат, че се намират, по всяко едно време от прехода и че няма да се загубят.  Много добър производител на GPS-и е Garmin и можете да намерите устройства както на доста изгодна цена, така и някои, за които трябва да се бръкнете повечко.

3. Хидратираща система – туристите постоянно са изправени пред проблема от дехидратиране докато тръмбоват някъде из неведомите пътища на нашата планета. Хидратиращите системи им позволяват по много удобен начин да носят вода. Има голям избор от такива, които могат да се носят на кръста, на гърба или вътре в раницата. Много удобни са тези за кръста. А и не струват скъпо.

4. Абонамент за някой туристически журнал или научнопопулярно списание. Има доста интересни издания на пазара, които публикуват информация за популярни и не толкова популярни дестинации за туризъм в цял свят. Дори на вас това да не ви е толкова интересно, за един запален турист подобна информация може да има стойността на истинско съкровище. Подобен абонамент не струва изобщо скъпо. Може също така да му посочите откъде сте получили идеята за това, т.е. да посети нашия сайт, където също публикуваме полезна и интересна информация за запалени туристи.

Ако търсите подарък за турист, считайте се за късметлия. Тенденцията в цените на туристическото оборудване и екипировка е все повече да падат, но за сметка на това да става все по-качествена и издържлива.

HTML код на статия

Автор: ex3m.bg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар