Oнлайн Реклама за Вашия бизнес.

Защо рекламата е абсолютно необходима?

Рекламата може да бъде определена като съобщение за стока, удовлетворяваща определена потребност. Вид комуникация между производството и потреблението. Tя е абсолютно необходима за стоковото производство – без нея е невъзможно осъществяването на размяната: “стока – пари”.

Та нали купувачът ще даде парите си само след като се убеди напълно, че стоката удовлетворява потребността му, заради която я купува. Именно рекламата подтиква към покупката на тази стока. И най-важното: целта на вашата реклама, било то външна, онлайн реклама, рекламни обяви и т. н. е да предостави в ярка светлина информация за потребителните качества на стоката ви.

Къде да рекламирате онлайн ефективно?

Рекламата чрез социалните мрежи е най-препоръчителна. Подходящо оръдие за популяризация на даден сайт или бизнес е блогът, с помощта на който вие изплитате “паяжина” от “мрежови” линкове към публикуваната в него информация.

Видно е, че непрекъснато трябва да плетете “паяжината” – колкото повече нараства тя, броят на “примамените” с ефектни рекламни заглавия неимоверно расте. Целта е да прецените къде и по какъв начин ще се подвизавате и с каква реклама.

Това зависи най-вече от продукта или услугата, която предлагате. Определете вашата ниша, категория и открийте къде са търсещите потребители на продуктите ви.

Примерно в портала оtgovor.bg можете да откриете хиляди въпроси. Регистрирайте се в него и контактувайте директно с питащите, като им давате съответно най-полезен отговор, рaзбира се в сферата на вашата дейност. Това е един сигурен начин за добра репутация и успешна реклама на бизнеса ви.

Запомнете, че само редовното ви участие в Интернет ще утвърди вашата реклама. Не са достатъчни еднократните ви регистрации в директории и търcачки (не ги пропускайте обaче).  За да сте на върха, приемайте потребителите като същества, а не като средство за парични облаги. Бъдете винаги отзивчиви и честни!

За да сте атрактивни онлайн, не пропускайте шанса да се изявите чрез видео реклама. Видео рекламата е магнетичен инструмент за успешен маркетинг. Тя отразява в един кратък отрязък от време най-силните моменти от вашия бизнес, продукт или услуга. Едно интерактивно взаимодействие между рекламното съдържание и човекът, гледащ рекламата. Чудесен вариант за маркетинг, заразително завладяващ все повече фирмени компании.

С видео реклама можем да бъдем открити в интернет, рекламирайки из сайтове, говорейки в чатове – приемащи и изпращащи файлове, и споделяйки в социални мрежи с натискането на бутона svejo, digg, facebook или twitter…

Статистиката показва, че 49% от респондентите гледат ежедневно видео в Интернет и 35% от тях гледат видео именно само там.

HTML код на статия

Автор: Petya Mladenova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар