Хоризонтални алуминиеви щори “Макси”

 

Следвайки най-новите тенденции, фабрика за щори “КАМАКС” ООД предлага на своите клиенти най-новото поколение хоризонтални щори, разработени специално за алуминиева, PVC и дървена (европрозорци) дограма. При тях изцяло се разчита на новият дизайн на горния профил и декоративните капачки, те създават и демонстрират най-висок стандарт и елегантност.

Алуминиевият профил плътно прилепва към дограмата, ал. ламели застават максимално близо към стъклопакета, осигурявайки перфектна функционалност и ергономичност. Щората се закрепва към стъклодържачите на дограмата, така че по никакъв начин не нарушава целоста й и нейните термични характеристики.

Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред. Хоризонталните щори Макси, са няколко вида; Макси Стандарт, BlackOut, Лукс.

Хоризонтални щори Макси Стандарт

Хоризонталните щори модел “Макси стандарт” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) – предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.

Хоризонтални щори Макси BlackOut

Хоризонталните щори модел Black Out са със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично           водене), така че при завъртане (затваряне) на щорите дупките се скриват. Резултатът е превъзходен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората.
Хоризонталните щори модел “Макси Black Out” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) – така щората е на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.

Хоризонтални щори Макси Лукс

Алуминиевият профил плътно прилепва към дограмата, щората застава маскимално близо към стъклопакета, осигурявайки перфектна функционалност и ергономичност. Щората се закрепва към стъклодържачите на дограмата, така че по никакъв начин не нарушава целоста й и нейните термични характеристики.
Управлението на хоризонталните щори “Макси лукс” става чрез последен модел механизъм, тип “монокомандо” – завъртането на ламелите, събирането и спускането на щората се командват чрез елегантна верижка. Особено подходящи са за монтаж на наклонени прозорци.

HTML код на статия

Автор: kamax


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар