Афилиейт маркетинг

Афилиейт маркетинг

Как да правим пари с афилиейт маркетинг

 

За начинаещите афилиейт маркитинга може би звучи като нещо много трудно или достъпно само за специалисти в бранша. Но истината е, че това е един от най – лесните начини, за които не отнема много време да се научи човек.Предимство е и, че не трябва да се влагат много средства за започване на бизнеса.

Афилиейт компаниите се разрастват бързо и увеличават продажбите си чрез усилията на афилиейтите си без големи разходи, афилиейтите също са доволни , защото получават готови продукти без риск от инвестиране.

Като всяка друга работа в началото всеки трябва да вложи време и усилия да се учи и работи.И в този бранш успехите не могат да дойдат от днес за утре – трябва да мине време , понякога година – две. Но всичко зависи от вас – дали искате да си докарате допълнителни доходи , или постоянен доход и да сте независими.Но важното е , че нито се изискват години учене нито някакви специални умения.Всичко е до ЖЕЛАНИЕ!

Хубавото е , че и по – сериозните компании предлагат безплатно фирмено обучение , готови уеб страници и помощ за начинаещите.

Първата и най важна стъпка която всеки трябва да направи е да намери ниша, продукт и компания с която да започне. Като се разтърсите в търсачките може да откриете много възможности. Зависи от персоналната нагласа на човек – истина е, че едни от най – продаваните стоки са продукти за отслабване, но всички не могат да работят в тази ниша. Други известни брандове са eBay , Amazon , само имената им говорят достатъчно, просто регистрирайте се, разгледайте продуктите, решете с какво да започнете и …старт. Това е най – важното , да се тръгне, защото много хора стигат до момента – ще помисля и ще видим….

После идва ред на най – важното – да рекламирате. Има много начини – Да направите блог, уеб сайт, в социалните мрежи, по форуми, РТС сайтове и др. За тези начини ще напиша отделна статия скоро.

Моята лична препоръка е компанията SFI.

Сериозна компания , работеща повече от 12 години. Продават повече от 40 000 продукта. Дават възможност и да продаваш на старо собствени неща.Афилиейт програма на няколко нива.Много възможности за печалба от различни комисионни.Регистрацията е напълно безплатна, друго хубаво е, че няма нужда да похарчиш и лев докато работиш, освен ако не е по собствено желание.Най – големият им плюс е, че имат много добра програма за обучение, освен това ти се обръща лично внимание , ако имаш въпроси директно питаш спонсора ти.Аз лично съм регистриран – отскоро и не мога да дам личен пример за големи успехи , но моята спонсорка е българка и вече получава доходи за труда си.Има и доста българи афилиейти в компанията.И форум за споделяне на информация.

По долу прилагам линк към уеб сайта , на който желаещите могат да се регистрират и запознаят по подробно.Разбира се това е реферал линк който моля да използвате при регистрация.Ако се регистрирате ще сте мои реферали , и ще печеля процент от вашите продажби , но така системата работи. Пък и най – малкото личния ви спонсор ще е българин и обещавам пълна подкрепа в работата.Отделям доста време и усилия за тази работа и е сигурно , че след време труда вложен се отплаща.
Ето линка за регистрация. http://www.sfi4.com/11571519/FREE

Тази статия може да видите и на адреса на блога ми http://prihodivneta.blogspot.com/  , в който седмично публикувам различни статии как да правим пари в интернет.

HTML код на статия

Автор: yankok


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар