Безплатни наши и чужди радиа в мрежата

В днешно време мрежата ни дава шанс да слушаме родните радиа навсякъде по света където и да се намираме при това напълно безплатно. Интересен факт е, че с напредъка на интернет технологията можем да си пуснем и стотици чужди радио станции на личния си персонален компютър. Това развитие безспорно доведе до милиони нови фенове на онлайн радиото в целия свят, най-малкото заради удобството да пускаш станции от всяка една държава без териториални ограничения и без такси.

Вие също може да влезете в някой от многото уеб сайтове предлагащи онлайн радио и да слушате станции от Франция, Англия, Германия, Испания, Русия, Турция, Гърция или някоя друга държава дори и континент. Много е лесно, просто потърсете в Google или в някоя друга интернет търсачка и ще ви излязат хиляди предложения за интересни радио станции, някои от които могат да се слушат единствено онлайн. Друг вариант е да влезте в сайта на OnlineRadioBG и слушайте безплатно всички български радио станции.

Българските радио маниаци могат да слушат всички известни станции например радио 1, Хоризонт, Дарик Радио, Програма Христо Ботев, Радио Витоша и въобще онези радиа, които непременно пускаме в колата или когато се събираме на семейната трапеза.

Качеството, което може да очаквате и при Българските и при чуждите радио програми е чудесно и няма никакви проблеми от разстоянието, на което се намирате.

Как да слушаме онлайн радио в България и чужбина

Методите за слушане на радио в България и чужбина са едни и същи. Това, което разбира се трябва да имате е настолен компютър или лаптоп със средна скорост на интернет връзката. След като намерите готин сайт за радио в интернет ще можете да кликнете върху станцията, която ви искате да чуете.

За слушането на онлайн радио не се изисква специален софтуер, достатъчна е стандартната програма, на която си пускате музика вкъщи. Освен това в сайта OnlineRadio има вградени плеъри тъй, че можете да включвате станциите директно от тях без да се налага използване на външен софтуер, което си е удобство.

Обобщение на казаното до тук

Пишем всичко това понеже разбрахме, че много от вас все още не са слушали радио в интернет. Да знаете, че сте изпуснали едно наистина приятно изживяване с хилядите съществуващи Български и чуждестранни станции. Пуснете си любимото  радио Енерджи, музика, мач или хумористично предаване, на което радио си изберете и слушайте докато се ровите в интернет, чатите или работите.

Смятаме, че онлайн радиото си заслужава отделеното днес внимание. Очакваме и вие да се изкефите на разнообразието от радиа в мрежата и пожелаваме на всички потребители приятно изкарани часове пред компютърните монитори, слушайки любимата си медия.

HTML код на статия

Автор: onlineradio


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар