Бижута сваровски

1. Какво е Сваровски?

2. Какви бижута се правят с Сваровски кристал?

3. Как да съхраняване и почистваме бижута с кристали Сваровски?

4. Гаранции за качество и запазени търговски марки.

 

1. Какво е Сваровски

Всеизвестно е, че Сваровски са изкуствено създадени кристали. За получаването на реални цветови гами се вграждат различни материали и химични елементи в кристала при самото му изготвяне. Машината с която се режат и шлифоват е била уникална за времето си. През 1895г. Даниел Сваровски, създава тази чудна машина и я защитава с патент, за да не може никой друг да я копира. Произвеждат се камъни, перли и всякакви видове кристали еднакви с природно създадените. В началто на производството се смятало че това е просто опит за фалшификация на натуралните диаманти, рубини и всички останали скъпоценни и полускъпоценни камъни. Но много бързо тези кристали станали хит по света. Не след дълго се появява и фабриката за кристални елементи Сваровски. Достатъчно е да се вгледате в кристала и ще разберете че това не е обикновено стъкло. Блясъка и шлифовката могат да се сравнят с тези на диамант. Трудно бихте различили диамант от кристал Сваровски. Заради блясъка си и ниската цена, в сравнение с диамнта и другите скъпоценни камъни, този кристал завладява света с красотата си.

2. Какви бижута се правят с Сваровски кристал

С кристали и кристални перли Сваровски се правят колиета, гривни, обеци, пръстени и др. Бижутата са от антиалергични сплави с позлата 14карата, бяло и жълто злато. Много рядко се срещат сребърни изделия, но е възможни и дизайнери на бижута да са решили да вградят кристалите и сребърни бижута. Стилни златни пръстени с кристали Сваровски, вече са хит и при сключването на брак. Всяка жена желае да притежава поне едно бижу. Винаги изделята са стилни и красиви, забелязват се от далече. В някои случаи, обеците се закопчават с силикониви тапички или метал с силиконово покритие. Популярните личности са луднали по този световен хит, няма нужда да изброяваме кои са те. До сега говорихме за бижута, но с сваровски елементи се украсяват много други неща. Например има цяла кола инкрустирана с кристали, телефини, картини и други. Стилни бижута инкрустирани с кристали Сваровски можете да намерите в много интернет магазини, но помнете да се доверявате само на тези който дават пълна информация и обратна връска.

3. Как да съхраняване и почистваме бижута с кристали Сваровски

Бижутата се продават в стилна кутийка с фирмено лого. Много важно е да съхранявате бижуто в оригиналната кутийка, така гарантирате че то няма да се повреди. Никога не съхранявайте бижу с други на едно място, може да се надерат и повредят. Не мокрете бижутата и избягвайте да ги търкате с твърди повърхности, възможно е някой от кристалите да се отлепи или отчупи. За да почистите кристала и металната позлатена част е нужно да вземете мека кърпа или кърпичка за почистване на очила и с леки движения да лъснете повърхността.

4. Гаранции за качество и запазени търговски марки.

За да бъдете сигурни, че ще си закупите оригинален продукт, той трябва да бъде сертифициран с ясен произход. Фирмите които предлагат бижутата да са представили данните си и контакти за обратна връска. Издават сертификат за свако едно бижу. Всяка една фирма предлагаща бижута, трябва да се съобразява с закона и предоставя възможност за отказване и връщане на продукта в 7 дневен срок. Трябва да става ясно кой е официален вносител на стоките. Във всички останали случаи, може да се предполага че търговеца ще бъде некоректен.

 

HTML код на статия

Автор: jasminbg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар