Бизнес справочникът на българския потребител

Reklamator.com е сайт с основна насоченост към рекламиране на български и чуждестранни компании в интернет мрежата. Поради многобройните си посещения Reklamator е ефикасна платформа за представяне на бизнеса Ви пред потенциалните Ви клиенти. Чрез участието в сайта създавате профил на бизнеса си с подробно описание на дейността, предоставяте снимков материал за потенциалните си клиенти, както и контактна информация, чрез която да Ви потърсят за запитвания. Каталогът има и опция за изпращане на запитване до всеки участник чрез онлайн форма към всяко участие. Снимковият материал винаги е важен, тъй като привлича повече внимание и създава сигурност у потребителя.

Бизнес справочникът предлага на своите клиенти и възможност за едномесечно безплатно участие с пълна функционалност. Ще можете да публикувате информация за фирмата си напълно безплатно, като просто трябва да попълните крактата форма за безплатна регистрация. След това член на екипа на reklamator ще се свърже с Вас,за цялостна информация и за да обсъдите най-стратегическият начин, по който да представите дейността си. Каталогът разполага с 24 основни категории и десетки подкатегории, където няма начин да не откриете своето място. Участие може да бъде стандартно, преференциално или VIP, според предпочитанията на клиента. Всяко от тях има различни характеристики, с които можете да се запознаете като посетите сайта.

Освен интернет участието, Рекламатор създава възможност и за визуално рекламиране на дейността Ви чрез банерна реклама. Заплащането за банерната реклама става еднократко за определен период от време. Всеки клиенти, който се възползва от този тип реклама може да зададе неограничен брой ключови думи, по които желае да бъде откриван неговият банер. Всеки посетител на Рекламатор ще вижда банера като напише съответната ключова дума.

Многобройните дневни посещения и добрите референции правят reklamator.com сайт с висок рейтинг. Предвид добрите позиции на Reklamator в класирането на Google, участието във фирмения каталог ще изиграе добра роля и в оптимизацията на Вашия сайт. Добре подбраните сайтове, в които да присъства Вашият бизнес ще създадат добри предпоставки за успешна оптимизация на дейността Ви в Интернет.

В днешни дни всеки бизнес се стреми да бъде лесно откриваем в уеб пространството. Оптимизацията в Google става все по-желан резултат от рекламната стратегия на компаниите. Чрез участието в бизнес каталога Рекламатор получавате качествено присъствие в интернет средите и допълнителна оптимизация на дейността си. Екипът ни постоянно обновява познанията си и затвърждава специализацията си в сферата на интернет рекламата и интернет технологиите. Не се колебайте да задавате въпросите си – ние винаги сме на разположение да разясняваме неясното.

HTML код на статия

Автор: summertime


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар