Българско Бельо на Едро – Защо?

Здравейте драги читатели. Защо да си купуваме бельо родно производство? Защото от доста време до сега, може би от няколко десетилетия, в България се произвежда качествено бельо. Писнало ви е от бельо, което е производство различно от родното? Заложете на българското. По-долу ще прочетете и ще се убедите в това.

Спирала ЕООД

Като пример, бих ви препоръчал да пробвате и продуктите на Спирала ЕООД. Ще попитате защо? Защото зад името на фирмата стой 15 годишен опит в търговията и производството – моден трикотаж и българско бельо онлайн. Спирала ЕООД предлага и българско бельо на едро. Фирмата сътрудничи с небезизвестната фирма производител на чорапи и чорапогащи Тим ООД. SpiralFashion.com е сред най-известните онлайн магазини в България и определено не са за изпускане продуктите им, които имат доста добри цени, нардони бих казал аз.

Бельо Трявна

В нашата родина има доста фирми, които произвеждат трикотаж.  Като пример мога да ви дам бельото от Трявна, което се казва както и града, е много качествено и от двадесетина години вече се произвежда. Бельо Трявна работи с качествени материали – 100% памук и най-различни видове трико. Тя предлага продукти за мъже, жени и деца и има богат асортимент.

Lord

Друг пример е фирма Lord, която е хасковска. В нейния асортимент има основно боксерки, слипове и потници за силния пол. Хасковското бельо е успешна комбинация от съвременни технологии, избрани материи и модни тенденции. Техните продукти съдържат най-различни материали – памук, микрофибър, полиестерна коприна, такел и други като ликра и вискоза. Мъжете, които носят такова бельо знаят за какво иде дума, защото моделите са изчистени и на първо място което фирмата поставя – да са удобни.

Българското бельо като цяло гарантира комфорт и трайност. Избирайки нашенски продукти, вие правите много добра инвестиция, която е посилна за всички. Ето например сутиените варират между 14-22 лв., има корсажи до и под 10 лв., бикините около 6 лв., мъжките боксерки пък варират около 6-12 лв. За качеството, което се предлага тези пари са много добра цена и добра инвестиция, която гарантира дълготрайност. Определено няма да съжалявате, ако купувате бельо наше производство особено, ако купувате българско бельо на едро.

HTML код на статия

Автор: legendx


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар