Видове стилове и уроци по танци

Къде можем да ходим на уроци по танци в София? Танцови школи в столицата има много, наистина мноого и това означава, че всеки стил който искаме да танцуваме би трябвало да се преподава все някъде. Диапазонът е огромен – от хипхоп, народни танци, класически балет, модерен балет, мтв танци, модерни танци, джаз балет, зумба, салса, спортни танци, латино танци и т.н.

В школите по танци, особенно в по- големите се предлагат уроци по танци в различни стилове. Ако сте си избрали точен вид танц лесно може да намерите къде да го практикувате и да се учите. Но ако още се колебаете, защото изборът е голям, аз ще ви предложа няколко вида танци и балет.
За начало трябва да решите какво искате да постигнете чрез танците.  Дали е заради оформеното тяло, запознанствата или пък за да запълните времето. След като сте направили своя избор вече може да погледнете към танцувалните стиловете.

Модерен балет – много популярен вид танц последните години, доказал своето място чрез телевизия и музикални клипове и шоу програми. Това е добър вариант ако искате да покажете себе си, да се освободите и да направите добре оформено тяло. Може да танцувате сам, може с партньор или пък с още 5 – 6 човека например. Там ще имате различни хореографии, костюми и много позитивни емоции. Ако се запишете на модерен балет определено няма да сбъркате.

Джаз Балет. Този стил танци е за малко по-напредналите, но все пак ако имате желание може да се запишете на уроци по танци. Хората харесват джаз балет, защото той е енергичен и забавен. Джаз балетът е съчетание, което се споделя от широк диапазон танцови стилове. Тук вие изразявате себе си както желаете. Няма определени граници или стъпки, по които да го правите.Това е добър начин да разпуснете след тежък ден.

Хип –Хоп: Ако танцувате със самочувствие, хип хоп културата ви се отдава и ви кефи – това е точния стил за вас. Освен нови супер стъпки, които „разбиват” всички, вие ще се научите как да контролирате цялото си тяло, ще се запознаете с нови готини хора и ще развиете божествено тяло.

MTV танци: сега ще ви кажа с 2 думи какво представлява този стил танци. Това са всички движения, хореографии, стъпки като на клиповете от MTV с две думи казано свежите и модерни танци. Това разбира се е вид модерен балет. В този вид модерни танци вие учите всичко накуп, разбирате в какво сте най-добър, а след време може да се специализирате към тази насока.

Това са само няколко от възможностите за уроци по танци. Надявам се да съм ви бил полезен за изоборът на танцова школа и уроци по танци в София.

HTML код на статия

Автор: yasoo


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар