Вкусните барбекю продукти на „ХРАНА ОТ КЛАСА“ скоро на пазара за идеалното градинско парти

Масова практика на повечето магазини е да превръщат вече изсъхналото месо от щанда в кайма или карначета с влошено качество. Това са и по-честите причини хората да страдат от стомашни неразположения и други задравословни проблеми, както и да им се проваля опита да направят хубави кюфтета или кебапчета. В повечето случаи каймата е силно замразена, за да се съхрани почти разваленото месо за по-дълго. При размразяване половината от нейното количество се оказва само вода.

Затова “ХРАНА ОТ КЛАСА” пребори и този проблем  и произведе качествен барбекю комплект – от кайма, кюфтета, кебапчета и карначета. Направени от свежи и пресни меса, омесени с ароматни подправки, те правят яденето още  по-вкусно. За да бъдат нашите потребители по-спокойни, ние от “ХРАНА ОТ КЛАСА”, изведохме няколко аргумента и качества защо да предпочетат новото барбекю от продуктовата гама на марката.

Първо “ХРАНА КЛАСА”  поставя като условие  точното съдържание, изписано по етикетите на продукта. Каймата за барбекю съдържа необходимото количество свинско и говеждо месо, без примеси на сланина и изкуствени примеси. Експертите на новия бранд са проследили стриктно месопреработвателните предприятия относно спазването на  технологичните изисквания. Задължителни са и методите за вземане на проби от акредитираните лаборатории, с които работим.

Именно защото “ХРАНА ОТ КЛАСА” държи на имиджа си, в барбекю продуктите няма да се допуска наличието на  смляна сланина, кожа, кости и други, предизвикващи отрицание, животински части. Приложена е допустима норма на сол и вода, като влагането на оцветители е абсолютно изключено.

Марката ще предлага един от най-вкусните барбекю комплекти, за да бъдат доволни всички потребители, за да се грижат за себе си и да водят качествен начин на живот!

Източник: http://hranaotklasa.bg/blog/?p=474

 

HTML код на статия

Автор: hranaotklasa


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар