Евините самолетни билети и бързите рефлекси

Най-сетне сте ги намерили – шокиращо евтини самолетни билети до град, който си мечтаете да посетите вече няколко месеца. Честито! Радваме се за вас. Сега всичко зависи от бързите ви рефлекси. Обадете се на приятелите, с които искате да пътувате, съобщете им новината и искайте бърз отговор – тръгват ли с вас или не. Няма особено много време за мислене. Важното е да получите първо потвърждение, за да можете да резервирате безценните самолетни билети.

Втората стъпка е да направите онлайн резервация и то колкото се може по-бързо! Не е сложно. Не се притеснявайте. Просто четете бавно и внимателно попълвате всяка графа:

 

  • от къде до къде искате да летите. Внимателно гледайте имената на летищата. В Берлин например има три летища, а промоцията важи само за едно от тях.
  • Попълнете датите на прибиране и заминаване. Проверете още веднъж. Понякога се оказва, че ако се прибирате един ден по-рано или по-късно, можете да се възползвате от още по-евтини самолетни билети. Или пък обратното.
  • Уточнете броя на хората, които ще пътуват. Ако с вас ще има деца, задължително го отбележете.
  • Проверете още веднъж правилно ли сте попълнили всички данни. Ако има допълнителни условия, текстове със ситни букви, прочетете ги. Не ги пренебрегвайте, за да не се окажете неприятно изненадани след това.
  • Всичко е наред? Чудесно! Изпратете резервацията и чакайте потвърждение на мейла си.

 

Когато получите потвърждението, проверете още веднъж всички данни. В мейла трябва да има и информация колко дълго важи резервацията ви. Едно денонощие, три дни, по-дълго. Това е времето, в което вашите приятели могат да мислят, можете да правите промени или изцяло да се откажете от пътуването без това да ви струва скъпо. Ако приятелите ви нямат съмнения и претенции, остава само да платите самолетните билети. Плащате по банков път? Самолетната компания ще изчака парите да влязат в сметката й и ще ви изпрати на мейла електронните самолетни билети.

Честито! Сега вече е сигурно, че ще пътувате. Спокойно започнете да стягате багажа си. А ако треската на добрия ловец-пътешественик ви е завладяла, междувременно можете да проверите дали не са излезе евтини самолетни билети до още някое прекрасно място.

 

 

HTML код на статия

Автор: Branimir


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар