Защо да използвам Дринк Енд Драйв услуга?

Какво представлява Дринк Енд Драйв услугата, от кога тя се предлага на българския пазар и възползват ли се хората от нея? С тази статия ще разясним малко повече за услугата дринк енд драйв, за това как можете да се възползвате от нея и да ви убедим, че не е по-скъп вариант от това да си хванете такси. Drink and drive е добре позната услуга в Европа и Америка. Много от хората на запад използват именно този начин да се предвижват след като са посетили дискотека, бар, ресторант или са били на гости на техни познати. Услугата дринк енд драйв ви предоставя професионален шофьор, който ще пристигне на желания от вас адрес до 20 мин. и ще ви закара до желаната от вас дестинация. Екипа се състои от двама шофьора, единия шофира вашия автомобил, а втория ви следва със служебната кола на фирмата. Какви са предимствата на drink and drive услугата:

  • прибирате се до вашия дом в комфорта и уюта на вашата кола.
  • не застрашавате собствения си живот и този на хората около вас
  • автомобила ще ви е наразположение на следващия ден
  • спестявате си разкарването и прибирането на вашата кола
  • вашия автомобил го управлява професионален шофьор

Сигурно ще си кажете, че цялото това удобство ще ви струва скъпо и няма смисъл от този разход. Не сте прави. При повикване на кола, вие не заплащате такса повикване, нито първоначална такса. Заплащате само изминатото разстояние, което се таксува по 2 лв./км. И за да си направите проста сметка колко ще ви струва за да се възползвате от услугата трябва да знаете, че средоното разстояние от центъра на София до всяка една крайна точка е от 7 до 10 километра. В такъв случай вие ще платите между 14 и 20 лв. За сравнение едно такси ще ви вземе 10 лв., но на следващия ден вие ще си изгубите времето за да приберете вашия автомобил, а така ще знаете, че колата ви стои пред вашия дом и можете да се възползвате на момента.
Какви могат да бъдат последствията при шофиране след употреба на алкохол? Drink and drive sofia извади специално за нашите читатели статистика за пътно транспортните произшествия на територията на Република България за изминалата 2011 година по вина на водача.
Общия брой пътно транспортни произшествия за 2011 година е 6255, 255 от тях са в следствие на употреба на алкохол, това са 3 % повече от тези през 2010 година. Последствията са 28 загинали и 358 ранени. Замисли се пред да седнеш зад волана след употреба на упойващи вещества. Бъди различен, използвай дринк енд драйв услугата – по този начин спасяваш своя живот и този на пътниците в твойта кола.

HTML код на статия

Автор: drinkanddrive


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар