За 8 Март- изненадайте любимата с доставка на цветя

Международният ден на жената не е толкова известен, както празници като Коледа или Свети Валентин, но това е не означава, че е по-малко важен. За пръв път този празник се празнува през 1911 г., на 8 март и служи като начин за почитане и празнуване на най-важните постижения на жените в области като икономиката, изкуството и политиката. В някои страни като Китай и Русия, този ден се смята за национален празник. Най-добрия начин да зарадвате жената до вас е като и изпратите доставка на цветя, по случай 8 март, като по този начин вие, ще й покажете, че я обичате и уважавате нейния принос към света. Деня на майката или деня на жената, както и да го наречете този празник, няма да сгрешите. Малко хора знаят, че цветето символ на този празник, която най-често се е подарявало е жълтата мимоза, но в днешно време се подаряват много различни цветя. Ето и някои от най-подаряваните цветя в деня на Майката.

Жълта Мимоза

Въпреки, че цвете като жълтата Мимоза може да бъдат трудни за намиране, тя е традиционно най-подаряваното цвете на жени на 8 март в страни като Италия и Русия. Това цвете идва от един пухкав храст, който расте в тропически региони като Австралия. Малки, подпухнали цветя растат върху клони, които съдържа от 12 до 40 индивидуални израстъци. Жълтият цвят символизира яркостта и топлината на слънцето и символизира качества, които толкова много жени притежават и показват.

Гербер маргаритка

Гербера маргаритка е красиво цвете с дълги листенца и голям кичест цвят. Герберите се предлагат в различни цветове – в бяло, розово, червено и жълто. Според проучванията герберите са петото поред цвете, което се подарява най-често. Изпращайки доставка на букети от гербери на вашата половинка, вие ще озарите деня й. Тези цветя символизират свежест, чистота и невинност, които качества напълно могат да опишат една жена.

Орхидея

Ако жената до вас притежава качества като красота, сила и любов, без проблеми можете да я изненадате с доставка на букети с орхидеи. Орхидеите представлява всички тези характеристики, а и са един отличителен подарък. Повечето сортове на това декоративно цвете са на разположение целогодишно в цветарските магазини, така че намирането му не трябва да бъде трудно.

Рози

Всяка роза в различен цвят има различна символика и характеристики. Ако искате да изненадате приятно жената на живота ви изпратете й доставка на букети с червени рози, символизиращи обичта и страстта. Розовите символизират женственост, финес и елегантност – често срещани качества в една жена.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар