Здравето ни

Здравето е най – важното за хората, точно за това всеки се стреми да бъде здрав. Когато не сме болни не оценяваме това, което ние иначе имаме за даденост – точно здравето. Не се замисляме, че много често правим неща които ни вредят. Чак когато сме вече на легло и болестта ни повали, започваме да мислим защо стана така. Неусетно увреждаме здравето си с вредни навици, като цигари, алкохол и други. Нездравословното хранене, прекалено мазни храни и преяждане, водят до затлъстяване. Някои случаи на напъняване може да се дължат на лош метаболизъм или още по лошо на хормонални проблеми. Мисля, че е много лесно метаболизма на един човек да се активизира, в рамките на една седмица поже да бъде два пъти по бърз. Ще ви кажа какво мисля и как можете да го направите.

Това е една малка част от предотвратяване на затлъстяването и лесно отслабване. Не всеки може да го направи, но не е сложно и не изисква кой знае какви усилия.

Първо, трябва да започнем приема на храна през деня, разпределен и по график. Трябват ни поне пет или шест хранения на ден. Като сбор от всички калории не трябва да надхвърля 2100, а за спортисти и активно спортуващи допуска е повече. Ако ви се струва трудно, просто яжте три пъти на ден нормално, а между храненията изяждайте по една ябълка.

Второ, Пийте вода. Гарантивам, че водата участва активно в обмяната на веществата и ускорява метаболизма.

Ако вече не можем да започнем и е късно, как да се предпазим от тези влияния и как да върнем вече изгубеното? Немската фармацевтика е една от най развитите в света. Открили са какво липсва на всеки инивид, за да страда от определено заболяване. Извличат вещества от растения, билки и други, концентрати на тези вещества. Създават хранителни добавки с различни концентрации на необходимите елементи и витамини. Чрез тях човек може да се възстанови напълно след боледуване, да се лекува и да се предпазва. Приема на витамини под формата на хранителни добавки не е задължително, но е препоръчително за да бъдем здрави. Има продукти за отслабване и антицелулит, за да може всички да се чувстват добре в тялото си. Всяка дама желае да е перфектна и за да бъде такава трябва да започне сега, а не да чака утре. Чакането е задълбочаване на проблема, а това усложнява възстановяването. Няма вълшебно хапче, има само търпение и постоянство. Красотата се крие в здравето, нека бъдем здрави и красиви!

Като заключение от това което казах до сега, може да кажем, че здравето е комбинация от здравословен живот, ползване при нужда на хранителни дибавки и спорт за поддържане на тялото. Да със спорт също може да поддържаме тялото и здравето си. Не забравяйте това, храната която ядем това сме ние самите. Хранете се здравословно за да изглеждате в перфектно състояние.

HTML код на статия

Автор: vivids


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар