Иво Сиромахов – терапия без токсини

Електронната смехотерапия

Сценаристът на популярното тв предаване  „Шоуто на Слави“  -Иво Сиромахов, наскоро издаде още две книги:  Сборникът с разкази „Очила“ и  „Българско криминале“. Така, общият брой на книгите му става девет: „Една нощ в гробищата (1999 г.),  „Оптимистична теория за българския секс“ (2007г.), „Дневници и нощници“ (2008г.), „Още дневници и нощници“  (2009г.)“ Няма смисъл“ (2009), „ BG дневници и нощници“  (2010), „Няма значение“  (2011), „Очила“  (2012), „Бългаско криминале“ (2012).

Откъс от „Още дневници и нощници“ може да прочете в ЧИТАЛНЯТА на интернет изданието за медйни, културни, светски събития и новини artmedia-bg.com. Скоро там ще намерите и още от творенията на Сиромахов,  с които може да се забавлявате до пълно освежаване. Заредете се с безгрижната енергия на неговия  хумор и възстановете силите, по най-забавния, безвреден и приятен начин. Обезателно си подарете  време за смях и заслужен отдих. Сезонът го изисква. Четенето на хумористична литература е най-ефективната емоционална терапия. Иво Сиромахов е от авторите, които чрез словото си успяват да убият лошото настроение, тъгата, отчаянието. Иронията му зарежда с усещането за свобода, безграничност и безгрижие. Сякаш между редовете си е написал „свиркай си и да не ти пука, каквото и да ти се случва“. Терапия без токсини!

А ако вече сте достигнали супер мобилност и я използвате ефективно, от artmedia-bg.com може да закупите  в PDF формат „Дневници и нощници“ и „Оптимистичнa теория за българския секс“,  а скоро и Още дневници и нощници“.

Сезонът вече е подходящ за разходки, пътувания, плаж, басейн, море, планина… и какво по-приятно от това да съчетаете всичко с едно развлекателно четиво.

Ако имате техническата възможност за това- възползвайте се пълноценно от електронния формат на книгите на Иво Сиромахов, а скоро в ЧИТАЛНЯТА на artmedia-bg.com ще откриете и още от творчеството му.

Ето и още малко подробности за Иво Сиромахов. Той завършва НАТФИЗ през 1996 г., специалност Театрална режисура.Работи известно време в Българското национално радио като водещ на предаването “И рибар съм, и ловец съм”, заедно с Ути Бъчваров, в продължение на 5 години. Режисирал е театрални постановки. Работил е във вестник „24 часа“ като автор на политически фейлетони и завеждащ отдел „Култура“. Бил е автор и в “Playboy”, „Hustler”, “MAXIM” и „МAX”. От 2000г. е отговорен сценарист на „Шоуто на Слави“ излъчвано по БТВ. Женен е. Има двама сина.

От осведомени (при това доста добре) източници се подразбира, че сценаристът подготвя още една виртуална изненада за потребителите на Интернет, които обичат да се забавляват.

Но лятото е пред нас, сезонът на книгите- също!

 

HTML код на статия

Автор: viva


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар