Изберете си цвят от богатата палитрата на „ХРАНА ОТ КЛАСА“

Пристигането на пролетта, носи не само нарциси и лалета, но събуждане за всеки, който е бил в зимен сън през зимата. Дойде времето за разходки на свеж въздух и леко хранене с пресни храни. Дали ще си устройвате уикенд пикници или семейни и приятелски вечери, „ХРАНА ОТ КЛАСА“ знае, че за да се насладите на храната, която ще приготвяте и хапвате, са необходими малко знания и планиране относно това какво и как ще подберете за една по-качествено приготвена храна. Не е нужно да се насилвате да избирате диетично меню и да ограничавате организма си, напротив – разнообразявайте храната всеки месец през топлите сезони. Тогава хранителната палитра е най-богата и имате възможност да експериментирате.

„ХРАНА ОТ КЛАСА“ е марка на грижата,отговорността и точността, но едновременно с  това, тя е отворена за нови предизвикателства, на които да научи хората как да се чувстват по-добре в тялото си и да усещат здравето! Защото грижата за себе си не се свежда само да подбираш най-добрата и качествена храна, но и да знаеш как и кога да я използваш, за да се получи максимална удовлетовореност.

Ето защо „ХРАНА ОТ КЛАСА“ ще публикува всеки нов месец продукти на месеца, които са характерни за съответния период и за които ще бъдат разказвани интригуващи факти и приложения. Отворени сме да приемаме и предложения на нашата фейсбук страница, в сайта или като коментари в блога. Защото нашите потребители – това сте вие и ние държим на вашето мнение, нужди и предпочитания, затова можете да ги споделяте по всяко време с нас. Ние обичаме да превръщаме предложенията в осъществени идеи и се надяваме да си партнираме постоянно в тази насока.

Искаме да развием повече творчество в съзнанието ви, като ви провокираме да търсите, да питате и да влагате емоция в избирането и приготвянето на храната. Играйте с думи, дори и с цветове, с аромати и със съставки, защото те са ключовите думи за една по-добра, истинска и надеждна храна. Може всеки месец да бъде белязан със свой символен продукт, дори и цвят, защото природата облича света в различни цветове, така както ястията на трапезата ни са различни според сезона.

Ние от „ХРАНА ОТ КЛАСА“ ще ви предоставим палитрата от хранителни продукти, от която да си изберете цвят, който ви дава необходимата енергия, за да се чувствате витални и щастливи. Защото в различната храна е заключена определена сила, която ние искаме да ви дадем чрез нашата разнообразна продуктова гама. И така по цвета на плодовете и зеленчуците и другитв видoве храни може да се ориентирате за енергиите, които ще поемете с тях.

http://hranaotklasa.bg/blog/?author=1

HTML код на статия

Автор: hranaotklasa


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар