Интересни факти за секса, секс магазините и вибраторите

Какъв е средния размер на оборудване със секс играчки на един човек? Защо повечето японски секс артикули имат нарисувани лица на тях? Ще получите отговор на тези и още доста странни въпроса, които едва ли някога сте се замисляли че могат да бъдат зададени.

Едно скорошно посещение в легендарния музей на sex shop в Манхатън, доказа че повечето тинейджърки се интересуват от тези невероятни секс стимулатори а именно вибраторите, и имат желание да се запознаят с история на секс магазините и играчките в тях.

Ето и някой малко известни секс факти, които могат да ви изненадат – или поне да ви бъдат полезни за някой вечерен секс разговор.

Бихте ли използвали секс играчка в сексуалния си живот?

Вече имам две и ги обичам доста!

Партньора ми иска но аз не съм сигурна.

Мъжът ми се върши добре работата.

Според музея на секса, вибратора първоначално е бил използван за лечение на жени в „истерия“, това датира от 19 век.  Вибраторите предизвиквали оргазъм и помагали на лекарите да разсеят техните пациентки от симптомите на истерията.  Един много интересен факт който никога няма да забравите.

Спермата съдържа цинк и калций, доказано е че и двата елемента помагат предотвратяването на кариеси.

Средният размер на един еректирал пенис е 12,7сантиметра, а средният отпуснат пенис е 7,62 сантиметра, тъжна история която обяснява използването на по-големи вибратори от жените по света.

Някой хора заместват фитнеса с 30 минутен секс, който изгаря около 200 калории. Един много интересен факт който не може да се оспорва.

Повечето ползватели на секс играчки са ги закупили онлайн от sex shop, което доказва тезата че хората се срамуват да си купят вибратори, дилдо, лубрикант или каквато и да е било играчка свързана със сексуалната игра. А  доставката от тези онлайн магазини е дискретна.

Продажбата на секс играчки в Мисисипи и Алабама е забранена. Затова в тези райони няма нито един sex shop. Единственото спасение на хората от тези райони е да си закупят желания от тях вибратор онлайн по интернет.

В някой страни по света използването и търгуването на секс играчки е забранено от закона. Затова хората които желаят да търгуват с такъв вид стока си отварят онлайн sex shop за да нямат проблеми със закона.

Над 56 процента от жените използват вибратори за стимулация и разнообразяване на половия акт. При мъжете този процент е драстично по малък и се базира на това, че те се опасяват от използването на вибратори. Причината е страхът от това да бъдат заместени от вибратор.

HTML код на статия

Автор: tigelito


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар