Искате кученце мопс? Потърсете лицензиран развъдник!

Искате кученце мопс? Потърсете лицензиран развъдник!

 

„Мопс България” е лицензиран развъдник за чистопородни кучета мопс. Намира се в с. Ездемирци, Област Перник, на около 75 км от гр. София.

 

Защо е важно да изберете куче от легитимен развъдник

 

Бъдете внимателни, ако сте решили да закупите кученце мопс и не разполагате с достатъчно информация за развъдници. Ще се уверите, че съществуват многобройни обяви за продажба на кученца от частни собственици и зоомагазини. Всички те изглеждат примамливи и достоверни, но много често целта им е да ви продадат кученце с неустановен произход.

Много са продавачите, които заплождат наподобяващи на мопс кучета, отглеждани в мази, тесни тавански помещения или клетки, за да продадат набързо малките, без да са ваксинирани и без да са положени за тях дори елементарни грижи, гарантиращи, че ще оживеят, след като попаднат при бъдещия си собственик. Ако купите, подмамени от по-ниските цени, няма да имате никаква представа как ще изглежда кученцето ви, когато порасне и доколко всъщност ще наподобява мопс.

 

Какво ви гарантира изборът на кученце от официален развъдник

„Мопс България” е най-големият  развъдник за мопс в Европа, регистриран в Национален Киноложки Клуб Мопс  и IKU-Европа. Изборът на кученце от този развъдник ви гарантира, че ще закупите чистопороден мопс с родословие, вписано в племенната книга на клуба.

Можете да видите и двамата родители на кученцето, за да сте сигурни, че получавате мопс, отговарящ на всички стандарти на породата. Имате сигурност, че закупеното кученце ще бъде здраво, защото в легитимните развъдници се забранява развъждането на кучета с наследствени заболявания или отклонения от стандарта. Кученцата са със здравен паспорт, съобразно всички европейски изисквания, в който е удостоверено, че са поставени първите изключително важни за живота и доброто здраве на кучето ваксини.

При покупката можете да сключите договор, по силата на който имате права, даващи ви допълнителни гаранции, след като вземете кученцето.

Как да си купите кученце, отгледано с любов –

В „Мопс България” кучетата  се отглеждат в модерен развъдник, оборудван с най-съвременни технологии – автоматични хранилки и поилки в просторните помещения с локално парно и климатици. На  всяко куче се отделя специално внимание и за да може постоянно да се следи за комфорта на мопсовете, в помещенията са поставени камери. При малките кученца от рано се полагат грижи за създаване на основни и важни навици. Когато изберете мопс от „Мопс България”, можете да сте сигурни, че сте открили домашен любимец, който още от раждането си е обичан и много специален.

 

 

HTML код на статия

Автор: mopsbulgaria


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар