Какво е покер рейкбек и как да изберем най-добрата оферта?

Една основна част от играта на покер в интернет е рейк-а. Това е метод за тези зали, чрез който получават компенсация за това, че хостват игрите и вземат малък процент от всеки пот при кеш игри или точно определена сума при турнирите. От известно време насам, онлайн залите започнаха да предлагат възвръщане на част от този рейк, като стимул за привличане на повече клиенти. Всяка зала си има собствена система на изчисление и на възвръщане, затова е много важно да се запознаете подробно с условията и ако има нещо неясно, най-добре се обърнете към отдела за връзка с клиенти и задайте своите въпроси. Още преди да започнете да играете трябва да сте наясно с тези подробности. Даже би трябвало при избора на най-добрата зала за вас да разгледате всички rakeback deals в мрежата, а не само къде предлагат по-големи бонуси. Това може да ви изкуши отначало, но не се доверявайте така лесно. Винаги проверявайте поне по два критерия, така ще бъдете сигурни, че ще намалите риска до минимум.

След като се проучили и избрали най-добрата зала за вас, не ви остава нищо друго освен да започнете играта си и да трупате точки. След време може да ги сменяте за фен артикули, билети за турнири или да изчакате да съберете достатъчно голям брой за да може да получите някакви пари. Но обикновено тези точки се събират доста бавно и трудно, защото на никоя зала не и се дават вече спечелени пари. И това е нещо нормално, но все пак друго е като имаш допълнителен стимул и шанс да спечелиш допълнителни средства. Както казват хората – „надеждата умира последна…“.

За мен изключително важно е, когато разглеждам един сайт, който предлага някакви оферти за дадена зала, той да е подреден, всичко да е описано подробно и да е обяснено така, че да бъде разбрано от всички. В интернет пространтството има стотици, ако не и хиляди, такива страници. От тях повечето са направени от хора, които си нямат и идея за какво става на въпрос. Смея да твърдя, че около 80% от тях, не стават за нищо. Да не говорим и колко от тях предлагат несъществуващи оферти, защото не всички зали са достъпни за българи примерно. Ето ви тук един пример, където може да забележите колко лесно и кратко е обяснено всичко нужно. Отначало се почувствах малко тъпо, че страницата има превод на толкова много езици, освен на нашия, но след време установих, че просто ние не можем да играем в тази зала.

HTML код на статия

Автор: kikoalv


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Какво е покер рейкбек и как да изберем най-добрата оферта?, 6.0 out of 6 based on 1 rating

1 коментар по “Какво е покер рейкбек и как да изберем най-добрата оферта?”

  1. Stanko каза:

    Благодаря за статията, много полезна информация.

Напиши коментар