Какво представлява залога „Срещу” предлаган от онлайн борсите за залози и как да печелим от него?

Залозите „Срещу” всъщност са тези, които стандартните букмейкъри приемат срещу всеки направен залог за дадено събитие. Букмейкъри като Betfair обаче предлагат борсов принцип на определяне на коефициентите на срещите. Тоест самите играчи посредством своите футболни залози, които правят определят какъв ще бъде коефициента. Когато правите залог „Срещу” в борси като Betfair вие реално заемате ролята на букмейкъра т.е. приемате залога на играч, който е заложил в полето „За” на съответното събитие.
Тази статия ще ви запознае с предимствата да правите онлайн залози „Срещу” и ще ви даде няколко съвета как да го правите печелившо, за да не е нужно да разчитате само на привлекателните букмейкърски бонуси.

Залога „Срещу” съответства на операцията „Купува” на фондовите борси по света. Всички сайтове за залози на борсов принцип предлагат същия механизъм по който се движат и цените на акциите и стоките на борсите по света. Ръководството на Betfair предлага много полезна информация за това как да осъществявате такива залози, но това което не ви казват е кога си струва да го правите.

Колкото по-висок е е коефициента за дадено събитие, толкова по-висок е и коефициента срещу това събитие. Коефициентите ЗА винаги са с няколко стотни по-ниски от тези СРЕЩУ. Така например ако коефициента за отбор Х е 5, то е най-вероятно коефициента СРЕЩУ да е например 5,1. Какво означава това? Ако приемете залога на играч, който е заложил ЗА коефициент 5 вие приемате за всеки заложен от него лев за му изплащате по 5 лева. Разбира се това става до размера на залога който вие сте определили. Ако например сте решили да приемете 3 лева на играч при коефициент 5, ако той излезе вие сте задължен да му изплатите 15 лева, а ако не излезе вие ще приберете неговите 3 лева. Сами виждате, че подобна стратегия е рискова и са възможни големи загуби за сметка на малки печалби. Затова моя съвет е когато залагате СРЕЩУ правете го срещу фаворита в срещата, който е с ниския коефициент а не срещу аутсайдера, който можа да ви разори ако не прецените точно залога си.

Сега да разгледаме пример в който креописаната. Тук срещу всеки ваш лев стоят 5 лева на играча, който е заложил ЗА коефициент 1,20. За всеки рискуван от ваш лев стоят по 5 лева потенциална печалба.

Предоставената от мен информация е само малка част от възможностите, които предлагат борсово ориентираните букмейкъри. За да се образовате допълнително можете да търсете още информация, но за мен най-полезни са преките наблюдения т.е. да започнете да залагате СРЕЩУ за да се научите кои пазари си заслужават да се играят.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар