Как да направим правилен избор на дамски часовник

Трябва да кажа първо женският часовник е най-хубавият аксесоар за всеки, който иска да е в крак с модата. Многото стилове от женски часовници затрудява хората какъв часовник да носят в определена ситуация. Неприятно ми е когато видя фитнес часовник в офиса или скъп часовник носен на плувният комплекс.

За да купите правилния дамски часовник преценете какво посещавате и къде ще носите избрания часовник.
Смятам има дамски часовници за всякакви поводи, важно е добре да прецените на какви събития ходите вие или личността на който подарявате часовника.
Когато купувате ODM часовник, имайте предвид, че тези модели са по-подходящи за неформална обстановка, а ако вие не ходите на такива места, то тези часовници не са подходящи за вас. Въпреки това неформалните часовници прилягат в голям брой ситуации. Така че добре е да си купите поне един такъв вид часовник за всеки случай. Да ви кажа честно тези неофициални часовници не саизискани те просто показват час. Но ако искате да купите многофукнционален часовник като Curren Multy въпросът е съвсем друг.
Да сме наясно ако вашият часовник измерва пулс, има текстилена каишка, измерва температуранемислимо да го носите на официални случаи.

Още помощ при купуване на нов часовник

Каишка
В днешни дни се предлагат часовници с разнообразни каишки. По магазините може да откриете дамски часовници с текстилени, от изкуствени материали, метални, дървени, пластмасови, гумени и други каишки. Бъдете на щрек при избора на часовникова каишка. Металната каишка е подходяща с бизнес облекло. Докато силиконовата каишка лесно се съчетава със спортно облекло.

Лице на часовника
Друг момент, когато става въпрос за мъжки часовници е циферблата. От значение е обиколата на лицето на часовника. По принцип часовниците за силния пол са по-стабилен циферблат, около от 30 до 40 милиметра диаметър. Часовниците за дами са с по-финен размер на корпуса. В днешни дни часовниците за дами стават все по-масивни. Произвеждащите все по-често сътворяват по-големи часовници отобщоприетите.

Водна издържливост на часовниците
Страхотно е да сме способни да се къпем в океана с нов дамски часовник. Кой носи часовник по време на къпане? Никой?! Обичам водоиздържливите часовници не защото се къпя с тях, а поради постоянните намокряния от миене на ръце, конденз, изпотяване. Някои модели са устойчиви само на пот, дъжд, миене други стават за къпане. Следете за водоустойчивостта на модела часовник от информационната книжка.

Цвят на часовника
В крак с модата е циферблата и каишката да са в несъответстващ цвят. Това го наблюдавам и при марковите часовници и при небрандираните силиконови часовници. Затова ако ви трябва класически часовник изберете еднакви в цветово отношение елементи. А ако сте избрали спортен часовник дайте своя избор на шареното.

HTML код на статия

Автор: emkal


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар