Как да си изберем сайт за футболни залози

Хазартната индустрия се развива с невероятни темпове и в момента е една от най-динамичните и доходоносни бизнес начинания в световен мащаб. Поради това е съвсем нормално в последните години броя на онлайн букмейкърите да се увеличава прогресивно. В момента на българския пазар има десетки сайтове за залози, които предлагат своите услуги. Избора на точното място, където да пускаме футболни залози е трудна задача и изисква необходимите знания и време от страна на играчите.

Много хора започват да пускат онлайн залози още в първия сайт който срещнат в мрежата. Това обаче е много грешна стратегия, защото може да има и по-добро място за вашите залози, но вие да не сте отделил нужното време, за да го намерите. Какво трябва да следим и да знаем, когато си избираме онлайн букмейкър. Ето някои от основните параметри по които можем да сравняваме отделните сайтове за залози:

  1. На първо място трябва да сравним предлаганите коефициенти и разнообразие от събития с това на конкурентите. Всеки би предпочел да пусне своя залог при по-голям коефициент и това е съвсем нормално, защото по-големия коефициент означава и по-голяма печалба. Затова преди да си изберете букмейкър сравнете стойностите на коефициентите, които предлага, за да се уверите, че те са едни от най-добрите на пазара. Много играчи предпочитат да имат голямо разнообразни от възможности за залози. Различните компании предлагат различен брой събития за определена среща. Ако разнообразието от събития е водещият мотив за вас, значи ви трябва място, където разнообразието е много голямо.
  2. Надеджност и репутация на сайта – това е друго много важно условие, което гарантира вашето спокойствие, че парите ви са на сигурно място и няма да бъдете измамени. Най-големите компании в бранша държат изключително много на своя имидж. Когато си избирате букмейкър убедете се, че репутацията му е чиста и останалите играчи нямат проблеми с него.
  3. Обслужване на клиенти – повечето компании, които са стъпили стабилно на българският пазар, предоставят клиентско обслужване на български език. Ако не знаете чужди езици това може да ви е от огромна полза, защото можете да научите всичко което ви интересува на български. Обикновено букмейкърите предлагат няколко отделни канала за връзка със своите клиенти. Най-често това са посредством телефонна връзка, електронна поща или директен чат .
  4. Залози и транзакции – преди да си откриете сметка разучете какви са минималните и максималните допустими залози за дадена среща. Ако например обичате да играете комбинирани срещи, тогава ви трябва място с ниски минимални залози, тъй като комбинираните срещи изискват много колонки. Проверете и какви са предлаганите методи за депозиране и теглена на парични средства от съответния букмейкър.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар