Как се проследява местоположението на мобилен телефон

 Някога минавало ли ви е през ума за възможността за проследяване на местоположението на мобилен телефон навсякъде по света? Не е ли съблазнително да се направи? Ако искате да получите способността да проследите мобилния телефон на някого, трябва да имате софтуерното приложение, което прави точно проследяването и локализирането.

Програмата вече не е само за проучване на агенции, а сега може да се използва и от обществото. Каква може да бъде вашата причина за ползването на софтуера за проследяване, със сигурност е за доброто насърчаване на безопастността и за други полезни неща. Искате ли да започнете да работите с нея веднага? Нека ви запознаем с процедурите за инсталация.

Бързи стъпка за използване на програмата

За успешното инсталиране и използване на програмата ви трябва достъп до интернет през компютъра или телефона ви. Прочетете указанията внимателно и отговаряйте на предпоставките и инструкциите за инсталирането на софтуера. След като свалите програмата, следните факти са дадени от създателите на програмата:

  1. Откъсите от информация, които са получени или изпратени от телефона на потребителя
  2. Отваряне на телефонния указател
  3. Обажданията, получени или направени, от собственика на телефона заедно с часа, честотата и времетраенето на обаждането
  4. Може да види нещата, направени в уеб браузъра
  5. Може да възстанови вече изтрити съобщения
  6. Локализира мястото на произход на потребителя на телефона
  7. Може да изпълнява няколко проследявания на мобилни телефони

Всичката тези важни данни могато да се видят посредством използването на софтуера без да се разкрият или идентифицират. Инсталираният инструмент съвпада с няколко вида телефони като Симбиан S60, Нокиа, Уиндоус мобайл, Блекбери, Андроид и повечето от смарт телефоните.

Инструментът е достъпен и много лесен за използване. Инструкциите за сваляне са лесни за дешифриране, като са показани снимки как да се справите. Той наистина ще задоволи търсенето и следенето ви. Няма да имате нужда от подкрепата на полицията, ще можете да го правите сами, когато ви се налага да търсите членове на семейството или дори работници.

Софтуер за подслушване на GSM апарати BlackBerry

HTML код на статия

Автор: ellusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 5.0 от 6 звезди. (от 4 гласа)
Как се проследява местоположението на мобилен телефон, 5.0 out of 6 based on 4 ratings

1 коментар по “Как се проследява местоположението на мобилен телефон”

  1. Тони каза:

    Съществува ли програма и от къде може безплатно да се изтегли,за GPS позициониране на Нокия 3710 fold, Нокия 6700 Klassic и други с Java ?

Напиши коментар