Как успешно да продадем нашите имоти без помощта на брокер?

Процентът на успеваемост на собствениците на имоти, които искат да ги продадат може варира значително. Може би често сте чували, че много малко от хората успяват да пласират на пазара своето жилище, промишлена сграда или парцел, без да използват помощта на посредник. Е, това може да е вярно до някакъв определен момент, но всеки продавач може да постигне успех с правилните знания и изграден план за провеждане на сделката. Трябва да запомните, че в бавен пазар, на който продажбите се случват много трудно, дори за един опитен брокер е трудно да намери реализация на имотите.

Има много стъпки и действия, които са необходими за да се направи продажбата по-бързо, ето един малък списък:

  • Направете подробен план на имотите, които ще продавате, заедно с това напишете вашият номер и електронна поща

  • Публикувайте снимки и подробна информация в някой безплатен сайт за продажба на имоти без посредник

  • Преди да снимате жилището или парцела, опитайте се да му придадете по-добър и привлекателен „търговски вид“

  • Бъдете винаги на линия, когато започнат да ви се обаждат потенциалните купувачи

  • Разгледайте конурентните имоти, които се продават във вашият район, за да можете да определите по-точната цена

  • Почистете жилището си или почистете парцелът, така те ще са много по-лесни за продаване

  • Ключът към успеха е да бъдете на разположение винаги да откликнете на клиент, който иска да направи оглед, защото никога не се знае, дали точно това не е човекът, който ще купи вашият имот.

За да се осъществи една продажба, и то по възможно най-бързият начин, всеки трябва да разбере, че това е сериозна работа и се изисква особено внимание към дребните детайли. Когато е помислено за всичко, тогава няма да се налага да плащате комисионни на брокери, които да пласират имота ви, а цялата печалба ще остане само за вас. Можете да използвате всякакви начини за популяризиране на имотите ви, като интернет, вестници и други, така ще достигнете до много повече потенциални клиенти и до сделка ще се стигне много по-бързо. Това от своя страна е много добър вариант, тъй като ще си спестите излишните усилия и притеснения. Поставянето на табела „Продава се“ в имота или върху прозорците не е достатъчно за получаване на желаният резултат. Продажбата изисква действие, действие и повече действие. Именно това е, което води до добра сделка за вас. Около 80-85% от покупко – продажбите започват с търсене онлайн. Така, че не пестете информация и още по-малко снимки, това е начинът за привличане на вниманието. Използвайте го!

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Как успешно да продадем нашите имоти без помощта на брокер?, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар