Козметика за лице и подходящи за вас нюанси фон дьо тен

Изпитвате ли затруднение с подбора на подходящата козметика за лице? Сигурно не един или два пъти сте си купували козметика, която ви е харесала в магазина, а когато се приберете в къщия и я пробвате – тя вече не ви харесва. Защо се получава така? Ами помислите си, пробвате ли я? Когато си купувате фон дьо тен например, задължително трябва да се пробва дадения цвят дали е подходящ за вас, защото представете си, че сте взели няколко тона по-тъмен нюанс и тена на лицето ви изглежда изкуствен, а вашата цел е всичко да изглежда естествено. А и освен това ще избегнете ненужните покупки и хвърлените пари на вятъра. За това следвашия път когато посетите мола и се отбриете в магазина за козметика е добре да пробвате всички цветове, за да откриете този или тези, които ви подхождат най-добре.

Тествайте върху гърба на ръката ви, тъй като там цвета на кожата е най-близък до този на лице, ако не желаете да пробвате върху лицето си. За да бъде най-обективен избора ви е добре да правите пробите на естесвена цветлина, тъй като тя по-точно ще открази дали този фон дьо тен е в подходящия за вас цвят. Също така е важно лицето ви да бъде чисто, ако сте решили да изпробвате различни нюанси фон дьо тен. Ето й някои предложения за избора ви на професионална козметика и по специално на фон дьо тена:

Светла, почти прозрачна кожа

Леко прозрачна (с видими вени) кожа, светла, която лесно изгаря на слънцето. В идеалния случай, най-подходящите нюанси фон дьо тен за тази кожа са тези с розов или бежов цвят.

Кожа с по жълтеникав цвят

Фон дьо тен с бежови, зелени или жълти тонове са изключително подходящи за Азиатските жени с маслинов цвят на кожата. Розов или прасковен нюанс, затопля цвета на кожа, която до преди това е изглеждала нездравословна или бледа.

Нормален или среден цвят на кожата

Тук са подходящи: неутрален, бежово, златно и земни тонове, които използват Латиноамериканките.

Тъмна кожа

Цвят на манго или банан, стоплят и тонизират тъмните тонове на кожата. Не използвайте прекално тъмни и студени цветове за този тип кожа. Също така имайте предвид, че може да е необходимо да се използват два различни нюанси фон дьо тен, ако кожата на лицето ви има две различни по-тъмни и по-светли зони. За щастие, някои фон дьо тени са на разположение в два цвята за по-лесно смесване.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Козметика за лице и подходящи за вас нюанси фон дьо тен, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар