Кой гледа телевизия в мрежата

Интернет телевизията вече навлезе в домовете ни и почти не останаха хора, които не знаят за възможността да пуснат любимият си тв канал по мрежата при това напълно безплатно. Днес ще ви кажем кой гледа ТВ онлайн и защо вариантът да гледаш твоят любим канал на компютъра е толкова привлекателен и лесно достъпен.

Ето и кой гледа телевизия в мрежата :

  • Телевизия в мрежата се гледа от над 30% от младежите и тинейджърите
  • Онлайн телевизия пускат голяма част от хората работещи в офиси, повечето тайно без шефовете да знаят 😉
  • Излъчването на ТВ канали в мрежата е полезно за множество туристи, които са дошли от чужди държави и гледат любимите си канали в България
  • Интернет телевизията се гледа от хиляди Българи в чужбина, които са напуснали страната за да се трудят или да се забавляват, но въпреки това искат да знаят какво става тук
  • Телевизията в нета е подходяща и за хора, които няма допълнителен приемник вкъщи или дори кабелна телевизия

Това са само пет от най-разпространените социални групи, които гледат онлайн телевизия, а те всъщност са доста повече. Бъдете сигурни, че има и още много хора, които предпочитат да пуснат любимите си програми като bTV, bTV Action, bTV Lady,  БНТ, Нова телевизия, TV7 Нова спорт и други подобни от компютрите си, вместо от стария телевизор.

Вашият компютър може да изиграе ролята на допълнителен телевизор вкъщи стигда да е свързан с интернет. По-голямата част от ползвателите на глобалната мрежа вече знаят за екстрата предлагаща бърз и качествен достъп до разнообразни Български и чужди канали, като по този начин избягват скандалите у дома за дистанционното.

Лесният достъп до тъй желаните от вас програми чрез мрежата е причината за популярността на всяка онлайн телевизия. Компютърът вече не е само средство за работа или за отбиване на време с някоя банална игра, а се превръща в радио и телевизионен приемник, който да излъчва всяка бленувана от потребителите ТВ програма.

Днес ви разказахме кои са най-върлите почитатели на телевизията по интернет и нямаме съмнение, че вие също ще се присъедините към тази част доволни юзъри, които най-вероятно са оставили господарството на телевизора вкъщи на по-възрастните. От опита ни в сърфирането знаем, че онлайн излъчванията на родни и световни телевизии печели все повече симпатизаните към днешна дата. Открийте функционален сайт за онлайн телевизия и се наслаждавай на пълноценните картина и звук. Единственият недостатък е, че все още не се предлагат всички телевизии в HD формат, но и това ще стане рано или късно, а до тогава ще си гледаме с нормално качество.

HTML код на статия

Автор: tvonline


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Кой гледа телевизия в мрежата, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар