Конвектори – топлят през зимата

Ако все още се чудите как ще успеете да се справите със студовете тази зима, ще ви предложа една много добра алтернатива, а именно отоплението с конвектори. Този вид електрически тела, присъстват съвсем не отскоро на нашия пазар, хората, които се топлят предимно на ток, за запознати с тях. Електрическите конвектори добиха широка популярност през последните няколко години и то най-вече заради високите цени на една друга алтернатива – парното.

Ще попитата защо да използваме този тип радиатори? – тук съм длъжен да обърна внимание, че е неправилно да наричаме печките типа електрически конвектори – радиатори. Точната дефиниция на такъв тип тяло е, че нагревателят му е открит. Това е може да се каже за конвекторните печки – при тях няма как човек да достигне до нагревателя и съответно да се изгори, това именно е едно от основните им предимства.

Един от най-добре познатите и известни производители на електрически конвектори е скадинавската фирма ADAX. Производителят не е случаен, има доста дълъг опит с производството на електроуреди за домакинството като цяло, в последствие се съсредоточава в продукти за отопление и по-конкретно в конвекторни печки, постепенно става водещ в тази област. В момента над ADAX държат над 50% от локалния си пазар – Норвегия.

Скандинавците са успели, благодарение на вниманието си към детайла и търпението, което проявяват при пускането на нови модели конвектори. ADAX не допуска появата на продукт, който да не е проверен достатъчно добре преди да излезе на пазара. Характерното при тях е, че палитрата им от модели не е голяма – фирмата не прави специална сегментация за някоя точно определена група хора. Конвекторните печки с марка ADAX са ориентирани към широката публика – това са качествени отоплителни тела, които издържат във времето. Тук трябва да споменем и един от продуктите им – конвекторите от серия Glamox – тези печки спомогнаха изключително много за утвърждаването на марката.

Kакво получавате, ако си вземете отопление от adax? – в момента продуктите им имат 7 години гаранция. Освен това, дори най-скъпата им серия конвектори Glamox, в момента е на изключително достъпни цени – защо да не вземете качествено норвежко отопление от adax, при условие, че е толкова достъпно?! Друг голям плюс е, че сервизите им ( най-вероятно няма да ви се наложи за следващите 10 години ) са разположение из цялата страна.

Едно е сигурно, залагайки на скандинавците, вие няма начин да сбъркате , ако пък изберете серията конвектори adax glamox вие ще си набавите най-доброто на много приемлива цена. С покупката на продукти от тази серия ще си осигурите евтиното отоплението, на което ще можете да разчитате дори през най-студените зимни месеци. Ако вземем в предвид миналата зима, това си е сериозно предизвикателство.

 

HTML код на статия

Автор: otoplenie_bg


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар