Новости и тенденции в обувките

Новите тенденции в обувките

 Обувки от плат и клин

Обувки-от-плат-и-клинАко сте търсили да скочите в обувки от плат и клин, значи се намирате на правилното място!  Мисля че в момента в България такива модели обувки трудно се намира, но в Америка сега са доста популярно за разликата от останалите държави. В САЩ никога не имало проблем с намирането на такива маратонки. Такива обувки може да видите в сайта heels.com. Тези обувки се отличават с висока и мека пета и комбинация от два цвята. Ако сте упорити и искате да намерите такива моделчета опитайте като напишете обувки онлайн, защото така ще излязат електронни магазини. Мисля че за в бъдеще доста онлайн търговци на обувки ще започнат да предлагат такива маратонки. Така че бъдете сигурни че ще имате и вие може да намерите  такива маратонки, но все още не е в нас дошло времето на тази мода.

Тенденции на обувките за 2012 – високи токчета

Тенденции-на-обувките-за-2012–високи-токчета

 

Петите просто продължават да стават все по-високо, а любителите на острите обувки на висок ток, винаги ще има много опции, което е хубаво за лятото на 2012 г. Защото тази година има много моделчета обувки с високи токчета. Не само, че са токчета са дебели, но и като цяло обувките са по-удобни в сравнение с тънките високи токчета.

 

 

Дамски обувките с дебели токчета  и платформи

 Дамски-обувките-с-дебели-токчета-и-платформи

 

Спомням си, че преди няколко години, във всички магазини и в интернет, въобще навсякъде се говореше за дамски обувки с дебели платформи и токчета. Тогава те бяха на  тенденция, но тъй като те вече ги няма или са оскъдни модели с дебели платформи, не може да се кажа, че все още  са на тенденция. Но въпреки че сега трудно можем да си намери такива обувки, мисля че е си струва да  се споменат и те, като основни обувки за пролетта и лятото.  Мисля, че е поради дебели подметки петата доста акцентира, може би защото е по-дебела и се забелязват повече, но така обувките изглеждат много по-добре.  За пролет и лято 2012 платформените подметки съчетани с  ултра високи токчета, са идеално допълнение.

Това беше от мен

Това беше от мен за сега, навалям се на някой му е харесало моето по тенденциите тази година. Аз знам че за всяка една дама, външния вид е на първо място. Обувките не са само външен вид и красота, а съчетани с дрехите, чантата, те образуват нашата същност. Не случайно хората казват че когато се посреща се посреща по дрехите. Към тях съвсем не се изключват и обувките :).

HTML код на статия

Автор: Мъдри мисли


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Новости и тенденции в обувките, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар