Обувките за официалните поводи

Официалните обувки и перфектния външен вид на жените е най-важният показател за тяхната визия. Те са високи и стилни, издължават краката им, и привличат мъжките погледи.

Официалните дамски обувки са неделима част от гардероба на бизнес дамите, и изобщо на чиновническите институции и банкерките. Поради тази причина обувките и тоалетите им трябва да са номер едно!

Сега ще ви дадем малко информация, която ще ви помогне при избора ви на дамски обувки, и същевременно да сте удовлетворени от покупката си.

Не се разделяйте по никакъв повод от официалните си обувки! Те не са като ежедневните обувки, малко са по-неудобни, но с тях жените изглеждат доста по-красиво, особено с добре подбран тоалет или рокля. Доста добре се съчетават и с вталена пола или стилен костюм. Много добре подбирайте височините на токовете, на които ще ходите, за да не ви се изморяват краката. Трябва да знаете че почти всяка висока обувка си има и вариант с по-средно токче. Те също са официални обувки, но доста по-удобни, и пак подчертават вашата женственост. Понякога мъжете оглеждат жените първо от краката, и след това нагоре защото погледа им се е спрял точно на официалните им обувки!

Никога ни пренебрегвайте и материалите и цветовете от които са направени, защото те са най-важните. Истинските дамски обувки са тези от естествените кожи, независимо в какви нюанси и разновидности са те. В момента се предлагат и високи обувки от естествен лак, които са най-актуални. Цветовете им са съобразени със сезоните за които ще се ползват – летните обувки са в по-светлите гами, а по-пролетно есенните са в сиво, кафяво и черно.

През лятото може да си носите светлата лятна обувка без пета, която ще се откроява и ще придава завършения вид на тоалета ви. Но задължително обувката да е изострена отпред, и на по-висок ток. Няма значение дали има платформа отпред, но тези без такава са по-стилни! Не пренебрегвайте и черният цвят на обувката, той е класически.

През по-студените месеци от годината, слагайте затворената изцяло висока официална обувка, в по-тъмен цвят, може да е може да е кафяв, сив, или по-тъмно бежов, но пак не забравяйте черния.

Никога не се изкушавайте да носите ниско качествени обувки! Те могат да ви оставят на пътя, да ви падне тока, или да останете без подметка. Нищо че са по-евтини, обувките с ниското качество не са за предпочитане за деловата жена. Не защото не може да си ги позволи, а защото просто не и отиват!

За официално събитие, повод или фирмени приеми, бихме ви препоръчали черните лачени обувки, с високото токче и платформа отпред. Също така, обувките ви може да са велурени, които са още по-нежни!

С изисканата си и стилна рокля, с малката и модна чанта, с колието на врата, и с модерните си обувки, просто ще сте дамата на вечерта!

http://topobuvki.com/blog/obuvki-modni-novini/4-obuvkite-za-oficialnite-povodi.html

HTML код на статия

Автор: r2634


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар