Парфюмите на Парис Хилтън – хит или грешка?

Всички знаем, че много от парфюмерийните компании използват известността на звездите за създаването на серии парфюми с техните имена. Но това понякога се явява нож с две остриета. Много хора казват, че няма лоша реклама… дори когато става въпрос за парфюмите на Парис Хилтън. Може би наследницата на прочутата фамилия не е най-добрият пример за подражание, но пък постоянното и присъствие в светските хроники може да е достатъчно за увеличение на продажбите.

Парис Хилтън е млада, стройна и красива, а не на последно място богата (наследница е на хотелската верига „Хилтън“). Имаше свое собствено хитово шоу, изявява се като певица, присъства на всички големи светски събития и постоянно е преследвана от папараците. Много хора казват, че тя има темпераментен характер, но продължава да бъде любимка на всички вестници и списания.

Що се отнася до парфюмите с нейното име без значение дали на улиците или в онлайн пространството, получават повече комплименти отколкото негативни отзиви. Може би е заради аромата, а може би заради името на Парис? Тези дамски парфюми имат един своеобразен момичешки аромат със сладки тонове като на захарен памук. Първата серия с името на известната наследница се появява през 2005 година и освен с невероятният си аромат блести и с брилянтно шишенце. Бутилката му изглежда като Айфеловата кула гледана през кристален прозорец. По-подходяща е за украса на интериора, от колкото да бъде оставяна в някой шкаф.

Какъв е ароматът на парфюмите на Парис Хилтън?

Първият парфюм е смес от зелена ябълка, дъбов мъх, фрезия, мимоза, нектар от праскова, тубероза, жасмин, сандалово дърво и иланг-иланг. Ароматът му е свеж и много секси, тъй като някой от съставките му се смятат за афродизиак.

Но Парис не спира до тук и продължава да изненадва с нови аромати. Следващата серия парфюми идват с ухание, което е смесица от нежни нотки на пеония, цвят от портокал, ванилия, пачули, лотос, мускус и гардения, които омагьосват сетивата и карат всяко нервно окончание да се възбуди.

С всеки следващ парфюм ексцентричната млада дама вкарва все по-нови и вълшебни съставки, които могат да накарат всеки да се влюби в тях. Леки аромати с ефирна нежност напомняща капчиците образувани от падането на водата при водопадите.

Не на последно място, от всички парфюми на знаменити личности, ароматите на Парис Хилтън се славят като едни от най-достъпните… може би заради популярните и лесно намиращи се съставки или по-скоро заради факта, че Парис иска целият свят да мирише както нея…

И така, след всичко казано до тук вие сами преценете дали парфюмите на Парис Хилтън са хит или просто една голяма маркетингова грешка!

 

HTML код на статия

Автор: parfumibg.com


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар