Поглед върху живота на богати младежи и техните семейства в турският сериал „Малки Тайни”.

Малки тайни” е един от много успешните турски сериали, разкриващ живота на богати младежи в Истанбул, който може да се сравни по сюжет с американският сериал Orange County.

Турският сериал е един от най-динамичните, разнообразни и пъстри филми. Всеки един от героите притежава свои качества, които го правят интересен и уникален. Напрежението във сериала се поддържа непрестанно, героите се изправят пред всякакви ситуации. Музиката към филма е много въздействаща, а също и текстът към песните е уникален.

„Малки тайни” показва, че зад лукса, удобствата и високо материалният свят, в който живеят редица семейства се крият фалш, лицемерие, проблеми и лъжи. Именно с това трябва да се справя и една от главните героини на име Су. Трябва да понесе много предателства и поражения от всички, които я заобикалят – познатите, семейството и най-добрата й приятелка. Непрекъснато трябва да се бори с властният характер на баба си и същевременно да запази гордостта и достойнството си. Въпреки несгодите, след непрестанно лутане в различни посоки, Су успява да немери любовта в лицето на Демир и да я запази докрай. Това са  двама положителни герои, които остават верни на себе си до последно.

Една от най-интересните героини е Айшегюл. Тя е богато момиче, което може да се определи като интригантка № 1 в този сериал. Лишена от майчина любов и внимание, за което цял живот е мечтала, тя се впуска в различни коварни игри, а клюките стават основен спътник в живота й. Въпреки това тя успява да се промени в положителен аспект благодарение на срещата с брат си, който не познава, но обиква. За това спомагат и тежките моменти, през които трябва да премине. Айшегюл е героиня, притежаваща много упорит и силен характер, който я отвежда винаги до постигане на желаната цел. Тя успява да се опълчи на майка си в името на любовта и да я отстоява докрай.

Във филма се разкриват съперничеството между младите момчета, на които  всичко им е позволено. Интересни и запомнящи са героите  Чет и  Али. Привърженици на краткотрайните връзки и забежки те успяват да израстнат и да се научат да поемат отговорност. Али губи доброто си финансово положение, но се научава да обича, а Чет успява да признае голямата си любов към момичето, което приема за вечен враг.  Ревността, приятелството и любовта вървят ръка за ръка.

Заглавието на сериалът „Малки тайни” също не е случайно. Истината, е че всеки човек има своите малки тайни, които могат да послужат като „оръжие”, попадайки в ръцете на някой друг.

Изпълнен с много обрати, с тъжни, но и весели моменти и комични случки, сериалът успява да прикове вниманието на зрителите.

HTML код на статия

Автор: Didi


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар