Почистете лаптопа си и защитете здравето на детето си

Защитете здравето на Вашите деца ! Почистете лаптопа си!

Според последните проучвания за огромен процент от хората компютърът е една от най-използваните машини и може би няма човек, който да не е наясно с вредните последици от това.  Шум, прах, вредни излъчвания, дълго стоене пред компютъра това са само част от предпоставките за  редица проблеми, които се отразяват неблагоприятно на зрението ни,  нервната система, опорно-двигателният апарат.

Всеизвестните  методи и съвети за предпазване и различните средства като антрефлексни стъкла на очилата, супермодерни предпазни монитори, капки за очи не могат изцяло да неутрализират вредата от компютрите.

Замисляли ли сте се, че колкото и да почистваме дома си, винаги има места, по които остават прах и бактерии. Едно от местата, за които се сещаме рядко е самият компютър.

При работа на компютрите в  помещенията се формират специфични условия на околната среда – различни видове излъчване от дисплеите, статично електричество и електростатично поле, йонизация на въздуха, повишена температура на въздуха. Наличието на електростатично поле води до увеличаване концентрацията на голяма количество прах. Открива се озон около и малко над пределните допустими концентрации. Това е особено валидно за преносимите компютри. С разнасянето му навсякъде вие пренасяте и микроорганизми, бактерии и прах, основни причинители на алергии и болести. А ако компютъра е в помещение, в което се спи или има малки деца или бременни – това е направо безотговорно към здравето им

Да се опазим напълно от е невъзможно, но можем значително да редуцираме негативите върху психическото и физическо си здраве и да направим мястото пред компютъра максимално безопасно.

Предприемането на прости действия като професионално почистване на всеки 1-2 месеца би предотвратило редица болести и негативи. В разработената laptopclean мобилна станция за почистване е интегрирана система за премахване на вредните микроорганизми на базата на UV излъчване След 10 минутно третиране ясно се вижда силното редуциране на броя на микроорганизмите под въздействието на UV лъчите. Освен да помогнете на здравето си така ще помогнете значително и на вашия компютър. Ще предотвратите прегряването на компютъра, внезапното изключване, бавната му работа и ще подобрите като цяло самата машина. Това може да бъде извършено без отваряне на кутията и нарушаване на гаранцията на компютъра. Манипулацията се извършва профсионално от инженери в компютърната област чрез специална техника и не отнема повече от 15-20 минути.

HTML код на статия

Автор: laptopclean


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар