Продажба на имоти без посредник – най-важните съвети за успех от Imotifree

Едва ли има човек, който е искал да продаде своите имоти със загуба. Обикновено се започват опити за продажба на имоти без посредник, но незнанието ви по отношение на целият процес ви принуждава да се обърнете в крайна сметка към брокер с надеждата той да реализира жилището ви на пазара и да ви донесе печалба. Това е една от основните грешки… брокерът не защитава само вашите интереси, но и на отсрещната страна, като се стреми да ви накара да продадете на цена, която удовлетворява и двете страни. Това означава, че вие трябва да направите отстъпки от това, което търсите за вашите имоти, а в края на сделката плащате и комисионна за труда на брокера. Замислете се, това допълнително взема от печалбата ви. Ето защо, решението за вас е ясно – продажба на имоти без посредник. Imotifree ще ви научат какви мерки трябва да предприемете, като с тези съвети вие ще можете и сами да продадете своите имоти:

Боя

Благодарение на нея ще направите дома си много по-атрактивен. Един нов слой боя в неутрален цвят ще направи продаваните от вас имоти без посредник да изглеждат по-големи, по-ярки и по-привлекателни за потенциалните купувачи.

Направете лек ремонт

Оправете нещата като капещ кран, провиснали врати на шкафовете и скърцащи врати. Тези ремонти изглеждат незначителни, но това вдъхва доста по-голямо доверие у купувачите. Те си мислят, че взимат солидно жилище и така вие няма да им дадете повод да се опитват да свалят цената. Просто няма да има за какво да се хванат.

Пренаредете

Уверете се, че когато продавате имоти без посредник, вие сте наредили мебелите си така, че те да позволяват свободното движение в стаите, а също така трябва да се разбира от пръв поглед предназначението на всяка една стая. Ако е претрупано с мебели, това ще направи жилището да изглежда по-малко.

Скрийте личните си вещи

Това включва снимките ви, любими предмети и т.н. Така няма да създадете асоциация на купувачите на вашите имоти, че влизат в чужд дом, в който те нямат място.

Почистете

Това е един от най-важните съвети при продажба на имоти без посредник. Почистете всеки сантиметър от жилището, като не пропускате подовете и прозорците, които трябва да блестят от чистота. Също така е добре да проветрите, за да няма неприятни миризми, а не е зле да се постави и ароматизатор. Има една сентенция, която гласи: „Чистите домове се продават бързо!“

Ако държите да получите най-много за своите имоти, това са най-важните съвети да получите това, което очаквате от продажбата им.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Продажба на имоти без посредник – най-важните съвети за успех от Imotifree, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар