Пътуване до Лондон

„ Свят в един град”, редовно именуван така, заради събралите се и преминаващите разнообразни раси, народи, етноси, и цивилизации. Лондон, мегаполиса, в който всеки път, когато сте там, ще долавяте по нещо бележито.

Mегаполиса е един от най-красивите столици в Европа, намираща се от двете дължини на река Темза, с нормалните чести дъждове, Лондон е градът, в който ще изживеете своята приказка.

Дестинациите, които не бива да изпускате са Държавната галерия(National Gallery), която, със своята колекция от удивителни картини, се смята за една от най-добрите на международно ниво арт галерии; Виенското колело Окото на Лондон; Британският музей(British Museum); Крепостта на Лондон(Tower of London)- където ще се потопите в жестоката история на кралете;.

Най-добре е да се концентрирате върху една определена част, далечно коя- има какво да гледате из пълния мегаполис, само така ще допрете бележитата увлекателност на този културен център.

Пътуване до Лондон:

В Лондон са разположени едни от най-съвременните и най-натоварените аеропристанища във Великобритания.

На 22 километра от Лондон, се намира огромното по своите броеве летище Хийдрол Лондон. И ако сте забравили да се подготвите с британската валута- тук ще ви окажат висококачествено съдействие.

Най-натоварените аеродруми в Лондон са: летище Станстед, летище Лутън, летище Gatwick и летище Heathrow.

Имате планове да пътувате до Англия може да си купите изгодно самолетни билети до Англия на някой от нискобюджетните авиокомпании осъществяващи директни самолетни билети.

  • От летище София до летище Лутън, Англия най-евтино може да пътувате с маджарската нискобюджетна авиолиния Уиз еър.
  • От летище София до летище Gatwick, Лондон най-евтино може да пътувате с нискобюджетна авиокомпания easyjet или редовната авиокомпания България еър.
  • От летище Пловдив до летище Станстед, Лондон най-изгодно може да прелетявате с ирланската нискобюджетна авиолиния ryan air.
  • От летище Варна до летище Luton, Лондон най-евтино може да прелетявате отново с нискобюджетна авиолиния wizzair.

Помнете, че колкото по рано си купите полети., толкова по икономични ще са те.

HTML код на статия

Автор: napyt


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Пътуване до Лондон, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар