Ревю на HTC Desire и Wildfire S

Резултатът от развитието на технологиите – телефон на годината

Какво ще се получи, ако вземете един смартфон, удостоен с много награди (като HTC Desire например), и го усъвършенствате? Ще се получи HTC Desire S – смартфон с голям 3,7 инчов дисплей и здрав и тънък корпус. Смартфонът е умен, бърз и интуитивен. Това е напълно ново ниво на надеждност.

Преглеждането на страниците в Интернет вече става по-просто и по-бързо.
Сега всички твои любими сайтове са на дланта ти. Искаш да разгледаш нещо по-подробно? Промени мащаба на страницата с едно просто движение и размерът на текста също ще се промени така, че да изглежда върху дисплея по най-добрия начин. Нещо от прочетеното предизвиква у теб любопитство? Просто докосни екрана и отдели текста, за да откриеш повече в Google, Wikipedia, YouTube или в речника.

Спомени в HD формат
Където и да си, винаги ще успееш да запазиш любимите си моменти в живота. Та нали твоят мобилен телефон снима видео в HD формат. Усъвършенстваният смартфон HTC Desire S има камера с високо качество, поддържаща формат HD, благодарение на която ще можеш да запечаташ важните за теб събития с изумително висока детайлност на изображението.

Върховите постижения в развитието на телефоните – в твоя помощ
Можеш така да настроиш телефона си, че да го направиш точно такъв, какъвто ти трябва – удобен, бърз и умен. Можеш да създаваш етикети с линкове на уеб-адреси, приложения или да записваш телефонни номера направо от работния плот на телефона. И тъй като разполагаш със седем такива, можеш да използваш възможността да ги запълниш с различни приложения, показващи например котировките на акциите, прогнозата за времето или коментарите на твоите приятели в социалните мрежи. HTC Desire S може да направи по-добро всичко, което е важно за теб.

Телефонът HTC Desire S
Новият HTC Desire S се различава от своя предшественик с по-малкия по размери корпус Unibody, с липста на външни бутони, които тук са заменени със сензорни. Телефонът вече е по-големи възможности, по-лек и по-тънък.

Сърцето на Desire S е процесорът Qualcomm MSM 8255 с работна честота 1 GHz. Матрицата на дисплея Super-LCD с размер 3,7” (400 х 800 пиксела). Сред характеристиките на смартфона са 768 Mb оперативна памет, 1,1 GB вътрешна памет, която може да бъде увеличена до 8 GB с помощта на MicroSD карта в комплекта.

Новият HTC Wildfire S работи в стандартните и 3G GSM мрежи. Също като неговия предшественик, телефонът разполага с вграден Wi-Fi модул и Bluetooth 2.1, както и с GPS приемник. С помощта на Bluetooth е предвидена също и възможността за свързването на телефона към автомобилни електронни устройства за достъп до телефонния указател.

Desire S разполага с 5 мегапикселова камера (2560 х 1920) с автофокус и LED светкавица и с възможност за автоматично присвояване на GPS координати към всяка снимка. Камерата записва видеоклипове в HD формат. Върху предния панел на телефона е разположена VGA камера с фиксирано фокусно разстояние за видеоразговори.

Новият Wildfire S е оборудван с цифров компас, G-сензор и датчик за осветеност. Телефонът има 3.5 мм аудиожак и micro USB за свързване с персонален компюър.
HTC Desire S разполага с акумулаторна батерия с капацитет 1450 мАч, която, както уверява производителят, може да издържи до 590 мин. по време на разговор или 430 часа в режим на готовност. Апаратът е с размери 115 х 59.8 х 11.63 мм и тегло 130 гр.

 

HTML код на статия

Автор: writer


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар