Сватбената прическа

Няма правила за това как да изглежда косата на булката в сватбения ден – решението е индивидуално и зависи от овала на лицето, типа на роклята, личните предпочитания на булката и грима.

Сватбата е вашият приказен ден и искате всичко да е перфектно. Избрали сте роклята на мечтите си, която би накарала всяко момиче да се чувства като принцеса и сега пред вас стои въпроса какво да правите с косата си. Както казахме, няма правила или традиции как трябва да се носи косата в сватбения ден; решението е изцяло индивидуално и има стотици варианти, от които да изберете. Най-важното нещо е да не изгубите себе си в прическата и като погледнете сватбените си снимки след 2 години, да се чудите кое ли е това момиче до съпруга ви. Изберете стил, който да отразява личността ви и не правете драстични промени с дължината или цвета на косата точно преди сватбата.

Консултирайте се с фризьора си за опции как да изглежда косата ви. Вземете предвид както неговото/нейното мнение, така и формата на лицето си, бюстието на роклята и типа на воала, който ще носите. Разбира се, текущата форма и дължина на косата ви, ще бъдат определящ фактор.

♥  Идеи за къса коса. Късите коси са перфектни за украшения и свежи цветя. Сложете акцент в косата, който присъства и в букета ви или сложете красиво инкрустирано гребенче, шнола или тиара.

 

 

♥  Средна дължина на косата. За този тип дължина на косата има много възможности. Красиви, големи букли ще ви придадат романтично сияние, а ако искате елегантно решение, можете да вдигнете косата, както е с къдриците.

 

 

♥  Дълга коса. Дамите с дълга коса често избират вариант, в който част от косата им е вдигната, а другата част пада свободно върху раменете. Можете да изберете романтични плитки с вплетени свежи цветя или ниска опашка с ефектно бижу.

 

 

Разгледайте варианти в Интернет и булченските списания, преди да отидете при фризьора, за да знаете какво ви допада и какво не. Ако искате да сте с вдигната коса, а нямате достатъчно дължина, ще трябва да помислите за това няколко месеца преди сватбата, за да дадете време на косата на порасне. Ако сте избрали къса прическа, добре е да подстрижете и освежите косата няколко седмици преди сватбата.

На каквато и прическа да се спрете за сватбения ден, добре е да се видите с нея предварително. Повечето фризьори предлагат пакетна цена за прическа в деня на сватбата и пробна такава няколко дни/седмици преди това. Ако имате нужда от помощ при избора на стилист за косата ви в сватбения ден, както и от консултации и съвети за организация на сватбеното събитие, ние от сватбена агенция Инанна, с радост ще ви изслушаме и ще ви помогнем.

HTML код на статия

Автор: tedolina


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар